DÜZELTME İLANI AHMETLİ EK HİZMET BİRİMİ İÇİN 7 AYLIK MALZEMELİ TAŞIMALI YEMEK HİZMETİ ALIMI

RESMİ İLAN 04.05.2024 - 00:00
 

DÜZELTME İLANI AHMETLİ EK HİZMET BİRİMİ İÇİN 7 AYLIK MALZEMELİ TAŞIMALI YEMEK HİZMETİ ALIMI

RUH SAĞLIĞI-MANİSA SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI AHMETLİ EK HİZMET BİRİMİ İÇİN 7 AYLIK MALZEMELİ TAŞIMALI YEMEK HİZMETİ ALIMI nın ihale edileceği ilan edilmiştir.   4734 sayılı Kamu İhale Kanununun  26. Maddesine göre aşağıdaki hususlarda düzeltme ilanının yayımlanmasına karar verilmiştir. Tekliflerin hazırlanması ve sunulmasında düzeltilen maddelerin esas alınması gerekmektedir. İhale Kayıt Numarası : 2024/552973 1-İdarenin a) Adı : RUH SAĞLIĞI-MANİSA SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI b) Adresi : SEHITLER MAH. 814 SOK. No: 28 45020 ŞEHZADELER/MANİSA c) Telefon ve faks numarası : 2362314624 - 2362324951 ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ 2.Düzeltmeye Konu İlanın Yayımlandığı a) Gazetenin Adı ve Tarihi                              : 29.04.2024 HÜR IŞIK Gazetesi (YYN-000396) – www.manisadenge.com (INT-000166) 3- Düzeltilen ( madde/maddeler) şunlardır. 3 –İhalenin a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 30.05.2024 - 14:00 4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlilik değerlendirilmesinde uygulanacak kriterler 4.1.1.3. İhale konusu işin yerine getirilmesi için alınması zorunlu olan ve ilgili mevzuatında o iş için özel olarak düzenlenen sicil, izin, ruhsat vb. belgeler, Belge Adı Açıklama Ortak Girişimlerde İşletme Kayıt Belgesi İstekliler yetkili mercilerden alınmış ihale tarihi itibari ile geçerli "İşletme Kayıt Belgesi" veya "Gıda Üretim İzin Belgesine ait bilgileri Yeterlilik tablosunda beyan edeceklerdir. Tüm ortakların sunması gerekmektedir. 4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler: 4.4.1. Kamu veya özel sektörde gerçekleştirilmiş ; a)Her türlü yemek pişirme işleri , b)Her türlü yemek pişirme ve servis işleri , c) Her türlü malzemeli yemek pişirme hizmet alımı d) Her türlü yemek hizmet alımı  e) Taşımalı Malzemeli Yemek Hizmeti f)Her türlü yemek pişirme , servis ve servis sonrası hizmet işleri benzer iş olarak kabul edilecektir.İstekliler benzer işlerin tamamına ait iş deneyim belgesi sunabilecekleri gibi , benzer işlerden sadece bir gruba ait iş deneyim belgesi de sunabilirler. 15. Diğer hususlar: İhalede Uygulanacak Sınır Değer Katsayısı (R) : Malzemeli Yemek/0,79 Aşırı düşük teklif değerlendirme yöntemi : Sınır değerin altında teklif sunan isteklilerin teklifleri açıklama istenilmeksizin reddedilecektir.
RUH SAĞLIĞI-MANİSA SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
AHMETLİ EK HİZMET BİRİMİ İÇİN 7 AYLIK MALZEMELİ TAŞIMALI YEMEK HİZMETİ ALIMI nın ihale edileceği ilan edilmiştir.   4734 sayılı Kamu İhale Kanununun  26. Maddesine göre aşağıdaki hususlarda düzeltme ilanının yayımlanmasına karar verilmiştir. Tekliflerin hazırlanması ve sunulmasında düzeltilen maddelerin esas alınması gerekmektedir.
İhale Kayıt Numarası
:
2024/552973
1-İdarenin
a) Adı
:
RUH SAĞLIĞI-MANİSA SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
b) Adresi
:
SEHITLER MAH. 814 SOK. No: 28 45020 ŞEHZADELER/MANİSA
c) Telefon ve faks numarası
:
2362314624 - 2362324951
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası
:
https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2.Düzeltmeye Konu İlanın Yayımlandığı
a) Gazetenin Adı ve Tarihi                              : 29.04.2024 HÜR IŞIK Gazetesi (YYN-000396) – www.manisadenge.com (INT-000166)
3- Düzeltilen ( madde/maddeler) şunlardır.
3 –İhalenin
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati
:
30.05.2024 - 14:00
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlilik değerlendirilmesinde uygulanacak kriterler
4.1.1.3.
 İhale konusu işin yerine getirilmesi için alınması zorunlu olan ve ilgili mevzuatında o iş için özel olarak düzenlenen sicil, izin, ruhsat vb. belgeler,
Belge Adı
Açıklama
Ortak Girişimlerde
İşletme Kayıt Belgesi
İstekliler yetkili mercilerden alınmış ihale tarihi itibari ile geçerli "İşletme Kayıt Belgesi" veya "Gıda Üretim İzin Belgesine ait bilgileri Yeterlilik tablosunda beyan edeceklerdir.
Tüm ortakların sunması gerekmektedir.
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.
Kamu veya özel sektörde gerçekleştirilmiş ;
a)Her türlü yemek pişirme işleri ,
b)Her türlü yemek pişirme ve servis işleri ,
c) Her türlü malzemeli yemek pişirme hizmet alımı
d) Her türlü yemek hizmet alımı 
e) Taşımalı Malzemeli Yemek Hizmeti
f)Her türlü yemek pişirme , servis ve servis sonrası hizmet işleri benzer iş olarak kabul edilecektir.İstekliler benzer işlerin tamamına ait iş deneyim belgesi sunabilecekleri gibi , benzer işlerden sadece bir gruba ait iş deneyim belgesi de sunabilirler.
15. Diğer hususlar:
İhalede Uygulanacak Sınır Değer Katsayısı (R) : Malzemeli Yemek/0,79
Aşırı düşük teklif değerlendirme yöntemi : Sınır değerin altında teklif sunan isteklilerin teklifleri açıklama istenilmeksizin reddedilecektir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.