BAŞKAN ERGÜN'DEN UFUK TANIK'A 'MESİR' ZİYARETİ

YEREL 27.03.2024 - 16:30, Güncelleme: 27.03.2024 - 16:30
 

BAŞKAN ERGÜN'DEN UFUK TANIK'A 'MESİR' ZİYARETİ

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa'yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık'ı ziyaret etti.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün Manisa'yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık'a gerçekleştirmiş olduğu ziyarete MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner ve MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten de katıldı. BAŞKAN ERGÜN'DEN TANIK'A TEŞEKKÜR Kazasız belasız bir seçim dileyen Başkan Tanık, Başkan Ergün’e 31 Mart seçimlerinde başarılar diledi. Başkan Ergün, derneği Manisa’nın önemli bir değeri olan mesir macununu tanıtma konusunda üzerine düştüğünü yaptığını belirterek, teşekkür etti. Belgin Koçak 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa'yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık'ı ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün Manisa'yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık'a gerçekleştirmiş olduğu ziyarete MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner ve MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten de katıldı.

BAŞKAN ERGÜN'DEN TANIK'A TEŞEKKÜR

Kazasız belasız bir seçim dileyen Başkan Tanık, Başkan Ergün’e 31 Mart seçimlerinde başarılar diledi. Başkan Ergün, derneği Manisa’nın önemli bir değeri olan mesir macununu tanıtma konusunda üzerine düştüğünü yaptığını belirterek, teşekkür etti. Belgin Koçak 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.