EGE BİRİNCİSİ HANEDAN’A YUMRUKAYA’DAN TEBRİK

ÖZEL HABER 02.05.2024 - 16:26, Güncelleme: 03.05.2024 - 10:42
 

EGE BİRİNCİSİ HANEDAN’A YUMRUKAYA’DAN TEBRİK

Kütahya Porselen tüm bayileri Eskişehir’de bir araya getirerek en çalışkan bayilere ödüllerini takdim etti. Ege Bölgesi Ev Grubu Birincisi ise Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde bulunan Ahmet Karakaş ve oğlu Nihat Karakaş’ın sahibi olduğu Hanedan oldu. Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya ve ETV-Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya ödüllerini törenle alan Karakaş’ı ziyaret ederek pasta ile başarısını kutladı.
Türkiye’nin en başarılı porselen bayilerinin bir araya geldiği törende 1985 yılından bu yana Manisa’da hizmet veren Hanedan, Ege Bölgesi Ev Grubu Birincisi oldu. BÜYÜK BAŞARI PASTA İLE KUTLANDI Elde edilen başarının ardından Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya ve ETV-Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya, Hanedan’ı ziyaret ederek çalışanların başarısını tebrik etti ve kesilen pasta ile kutladı. “BİZ ONLA GURUR DUYUYORUZ” Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, “Geçen hafta Türkiye’deki gazeteleri okuyorum. Eskişehir’deki bayi Kütahya Porselen tüm bayilerini toplamış ve en çalışkan bayilere ödüllerini verirken bir baktım ki Ahmet Karakaş ve oğlu Nihat Karakaş bu plaketi almışlar.  Güral Porselen Türkiye’nin en büyük porselen fabrikasıdır ama Ege’deki bu kadar ilin arasında birinci olarak Hanedan geliyorsa, biz onunla gurur duyuyoruz.” ifadelerini kullandı. “BU BAŞARIYI ALKIŞLIYORUM” Yumrukaya, “Her başarı ödüllendirilmesi lazım. Bugün biz kutluyoruz ama bunu belki odalar ve dernekler de bizden önce yapmalıydı. Bu başarıyı alkışlıyorum. Bugün ETV ve Denge Gazetesi olarak pastamla geldim. Belki de daha Türkiye birinciliği gibi birçok başarılar olacak.” şeklinde konuştu. “BİZ BİR AİLEYİZ” Hanedan Yetkisi Ahmet Karakaş, “Hediyenin esas mimarları yanımda gördüğünüz arkadaşlarımdır. En yenisi 20 yıllık çalışanımdır. 30-35 yıllık arkadaşımız da var. Biz bir aileyiz. Her başarılı erkeğin arkasında bir hanım vardır. Benim arkamda da eşim var. 38 yıldan bu yana bu işi yapıyorum. Şimdi de oğlum yürütüyor. Onur verici bir şey. Tek mağaza üzerine birincilik insana onur veriyor.” dedi. “38-40 SENEYE DAYANAN GÜZEL BİR BİRİKİMİN ESERİDİ” Hanedan Yetkisi Nihat Karakaş, “Böyle bir hediyeyi almak gurur verici bir şey. O an gerçekten çok duygulu anlar yaşadım. Çünkü bu sadece 1 gün ya da 1 senenin emeği değil, 38-40 seneye dayanan güzel bir birikimin eseriydi. Bu yüzden çok mutluyuz, Allah mahcup etmesin. İnşallah bundan sonra da devamı gelir.” ifadelerini kullandı. ESNAF ZİYARETİ Yumrukaya ve Hanedan çalışanları daha sonra esnaf İbrahim Onaylı’nın mekanında yemekte bir araya geldi. Düzenlenen yemek öncesi esnafı ziyaret eden Yumrukaya ve Hanedan çalışanları Şehzadeler esnaflarından Murat Pekcan ve Halil Pekcan’ı ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Serdar Fazlı Atalanlılar
Kütahya Porselen tüm bayileri Eskişehir’de bir araya getirerek en çalışkan bayilere ödüllerini takdim etti. Ege Bölgesi Ev Grubu Birincisi ise Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde bulunan Ahmet Karakaş ve oğlu Nihat Karakaş’ın sahibi olduğu Hanedan oldu. Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya ve ETV-Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya ödüllerini törenle alan Karakaş’ı ziyaret ederek pasta ile başarısını kutladı.

Türkiye’nin en başarılı porselen bayilerinin bir araya geldiği törende 1985 yılından bu yana Manisa’da hizmet veren Hanedan, Ege Bölgesi Ev Grubu Birincisi oldu.

BÜYÜK BAŞARI PASTA İLE KUTLANDI

Elde edilen başarının ardından Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya ve ETV-Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya, Hanedan’ı ziyaret ederek çalışanların başarısını tebrik etti ve kesilen pasta ile kutladı.

“BİZ ONLA GURUR DUYUYORUZ”

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, “Geçen hafta Türkiye’deki gazeteleri okuyorum. Eskişehir’deki bayi Kütahya Porselen tüm bayilerini toplamış ve en çalışkan bayilere ödüllerini verirken bir baktım ki Ahmet Karakaş ve oğlu Nihat Karakaş bu plaketi almışlar.  Güral Porselen Türkiye’nin en büyük porselen fabrikasıdır ama Ege’deki bu kadar ilin arasında birinci olarak Hanedan geliyorsa, biz onunla gurur duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

“BU BAŞARIYI ALKIŞLIYORUM”

Yumrukaya, “Her başarı ödüllendirilmesi lazım. Bugün biz kutluyoruz ama bunu belki odalar ve dernekler de bizden önce yapmalıydı. Bu başarıyı alkışlıyorum. Bugün ETV ve Denge Gazetesi olarak pastamla geldim. Belki de daha Türkiye birinciliği gibi birçok başarılar olacak.” şeklinde konuştu.

“BİZ BİR AİLEYİZ”

Hanedan Yetkisi Ahmet Karakaş, “Hediyenin esas mimarları yanımda gördüğünüz arkadaşlarımdır. En yenisi 20 yıllık çalışanımdır. 30-35 yıllık arkadaşımız da var. Biz bir aileyiz. Her başarılı erkeğin arkasında bir hanım vardır. Benim arkamda da eşim var. 38 yıldan bu yana bu işi yapıyorum. Şimdi de oğlum yürütüyor. Onur verici bir şey. Tek mağaza üzerine birincilik insana onur veriyor.” dedi.

“38-40 SENEYE DAYANAN GÜZEL BİR BİRİKİMİN ESERİDİ”

Hanedan Yetkisi Nihat Karakaş, “Böyle bir hediyeyi almak gurur verici bir şey. O an gerçekten çok duygulu anlar yaşadım. Çünkü bu sadece 1 gün ya da 1 senenin emeği değil, 38-40 seneye dayanan güzel bir birikimin eseriydi. Bu yüzden çok mutluyuz, Allah mahcup etmesin. İnşallah bundan sonra da devamı gelir.” ifadelerini kullandı.

ESNAF ZİYARETİ

Yumrukaya ve Hanedan çalışanları daha sonra esnaf İbrahim Onaylı’nın mekanında yemekte bir araya geldi. Düzenlenen yemek öncesi esnafı ziyaret eden Yumrukaya ve Hanedan çalışanları Şehzadeler esnaflarından Murat Pekcan ve Halil Pekcan’ı ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Serdar Fazlı Atalanlılar

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.