Pendik’te hastanede sıra kavgası: Güvenlik görevlisine hakaretler savurdu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2024 - 17:17, Güncelleme: 08.05.2024 - 15:49
 

Pendik’te hastanede sıra kavgası: Güvenlik görevlisine hakaretler savurdu

Pendik’te hastanede sıra kavgası: Güvenlik görevlisine hakaretler savurdu
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Araştırma Hastanesi’nde vatandaşlar arasında sıra kavgası çıktı. Taraflardan biri kendilerini ayırmaya çalışan güvenlik görevlisine tehdit ve hakaretler savurdu. O anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.Olay, geçtiğimiz günlerde Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Araştırma Hastanesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, hastane içerisinde bekleyen iki vatandaş arasında sıra kavgası çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine kata çıkan güvenlik görevlisi ile taraflardan biri arasında sözlü tartışma başladı. Henüz kimliği belirlenemeyen şahıs, hastanenin güvenlik görevlisine tehdit ve hakaretler savurdu. Tartışma olay yerine gelen güvenlik ekipleri ve vatandaşların araya girmesiyle son buldu. Yaşanan o anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
Pendik’te hastanede sıra kavgası: Güvenlik görevlisine hakaretler savurdu
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Araştırma Hastanesi’nde vatandaşlar arasında sıra kavgası çıktı. Taraflardan biri kendilerini ayırmaya çalışan güvenlik görevlisine tehdit ve hakaretler savurdu. O anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Araştırma Hastanesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, hastane içerisinde bekleyen iki vatandaş arasında sıra kavgası çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine kata çıkan güvenlik görevlisi ile taraflardan biri arasında sözlü tartışma başladı. Henüz kimliği belirlenemeyen şahıs, hastanenin güvenlik görevlisine tehdit ve hakaretler savurdu. Tartışma olay yerine gelen güvenlik ekipleri ve vatandaşların araya girmesiyle son buldu. Yaşanan o anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.