33 YIL ÖNCE MAGİAD'I KURAN YUMRUKAYA YÖNETİM KURULU ÜYELERİYLE BULUŞTU

Manisa Genç İş İnsanları Derneği (MAGİAD) Başkanı Serdar Bozyaka, MAGİAD'ın Kurucu Başkanı olan Erdinç Yumrukaya'yı yönetim kurulu toplantısına davet ederek, görevini yürüten yönetim kurulu üyeleriyle tanıştırdı.

YUMRUKAYA, BOZYAKA’YI TEBRİK ETTİ

Sorular ve cevaplar eşliğinde konuşmalar yapılarak, keyifli ve bilgi alışverişinde bulunularak tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıdan dolayı çok memnun olduğunu ifade eden Yumrukaya, Serdar Bozyaka'yı tebrik etti.

TOPLANTIYA YOĞUN KATILIM

Yapılan toplantıya Yumrukaya'nın yanı sıra; MAGİAD eski yöneticisi Erol Yumrular, Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bozyaka, Genel Koordinatör Faik Kav, Başkan Yardımcıları Lale Erdoğan Tuncer, Abdullah bilir, Hukuk danışmanı Sercan Bozyaka, yönetim kurulu üyeleri Yavuz Boğaç, Mehmet Akif Germiyanoğlu, Serdar Kora, Ertan Çakırbaş, Ömer Furkan Sartan, Orhan Cıbır, Semih Öztürkkan, Berke Erdül, Burcu Özgenç, Buğra Görgülü ve Oğuzhan Dolmacı katıldı.

YUMRUKAYA: ÇOK KEYİF ALDIM

Toplantıya ilişkin açıklamalarda bulunan Yumrukaya, "Bugüne kadar birkaç kez beni bu toplantılara davet etmişlerdi. Gördüğüm en derli, toplu, bilgili, bu dernekten olmaktan dolayı memnuniyet duyan ve hizmete her zaman hazır olan arkadaşlarla bir araya geldim. Toplantıya katılmaktan dolayı çok keyif aldığımı da söylemek isterim." açıklamasında bulundu.

YUMRUKAYA'DAN MAGİAD'A ÖVGÜ

MAGİAD'ın Manisa için önemine vurgu yapan Yumrukaya, "MAGİAD geçen yıllar içerisinde kendi bünyesinden 2 tane belediye başkanı, birçok sivil toplum kuruluşlarında başkanlık ve yöneticilik görevi üstlenen arkadaş çıkardı. Bundan böyle MAGİAD, Manisa'ya hizmet yapabilmeleri konusunda arabuluculuk yapan bir kuruluş olarak Manisa tarihinde yerini alacaktır." ifadesinde bulundu.

YUMRUKAYA'DAN MAGİAD'A BAŞARILAR DİLEĞİ

MAGİAD'ın ilerleyen günlerde Manisa siyasetine yön vereceğini söyleyen Yumrukaya, "Gerçekleştirilen toplantıda tanıştığım arkadaşlarımla yaptığım konuşmalardan sonra şunu rahatlıkla söyleyebilirim; Önümüzdeki günlerde yapılacak olan tüm seçimlerde MAGİAD'da görev yapmış kişiler önemli mevkilere getirilecek ve gelecektir. Bundan sonra ki çalışmalarında başarılar dilerken, önümüzdeki günlerde ise tüm üyelerle bir arada olmayı arzu ederim." diye konuştu.

"ÇALIŞMALARI MANİSA HALKIYLA PAYLAŞACAĞIZ"

Başkan Bozyaka, davete katılan Kurucu Başkan Erdinç Yumrukaya ve MAGİAD eski yöneticisi Erol Yumrular'a teşekkür ederek, yapılan toplantının çok verimli geçtiğini ve yapılan konuşmalardan fazlasıyla yararlandıklarını belirtti. Bunda sonra ki süreçte Manisa'da görev yapan başkanlar ve tecrübeli müdürler ile çok bir araya geleceklerini ifade eden Başkan Bozyaka bilgi alışverişinde bulunarak Manisa'yı tüm Türkiye ve dünyaya tanıtacaklarını, yapılan çalışmaları ise Manisa halkıyla paylaşacaklarını dile getirdi.

"YUMRUKAYA'YI MİSAFİR ETMENİN GURURUNU YAŞADIK"

Sosyal medya hesabından da toplantıya ilişkin paylaşımda bulunan Başkan Bozyaka, "MAGİAD Yönetim Kurulu olarak, derneğimizin kurucu başkanı Sayın Erdinç Yumrukaya’yı dernek yerleşkemizde misafir etmenin onurunu yaşadık. ‘MAGİAD Köklerinden Besleniyor’ programı kapsamında, köklerimizden aldığımız ilhamla geleceğe dair önemli adımlar atmak için verimli bir buluşma gerçekleştirdik. Erdinç Yumrukaya’ya katkılarından dolayı teşekkür eder, birlik ve beraberlik içinde yeni projelere yelken açacağımızı duyurmaktan mutluluk duyarız. MAGİAD ailesi olarak, geçmişten güç alarak geleceği inşa etmeye devam ediyoruz." ifadesinde bulundu.

YUMRUKAYA'NIN MAGİAD DÖNEMİNDE MANİSA'YA GETİRDİĞİ İSİMLER

Manisa Genç İş Adamları Derneği (MAGİAD) 2 Nisan 1991 yılında Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'nın önderliğinde 45 iş insanı ile birlikte kuruldu. Yumrukaya’nın başkanlığında MAGİAD’ın yaptığı çalışmalar hem Manisa’da hem de Türkiye’de büyük ses getirdi. Türkiye Cumhuriyeti’nde cumhurbaşkanlığı, başbakanlık, siyasi partilerde genel başkanlık, bakanlık ve belediye başkanlığı gibi görevleri üstlenen isimleri Manisa’ya getiren Yumrukaya kısa sürede MAGİAD’ın adını tüm Türkiye’de duyurmuştu. Asude Onar

Kenan Evren: Türkiye Cumhuriyeti 7. Cumhurbaşkanı

 

Turgut Özal: Türkiye Cumhuriyeti 8. Cumhurbaşkanı

 

Süleyman Demirel: Türkiye Cumhuriyeti 9. Cumhurbaşkanı

 

Bülent Ecevit: T.C. Eski Başbakanı ve CHP 3. Genel Başkanı

Mesut Yılmaz: T.C. Eski Başbakanı ve ANAP Eski Genel Başkanı

 

Necmettin Erbakan: T.C. Eski Başbakanı ve Saadet Partisi Eski Genel Başkanı

 

Deniz Baykal: CHP 4. Genel Başkanı

 

Rıza Akçalı: Eski Çevre Bakanı

 

Burhan Özfatura: İzmir Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı

 

Sakıp Sabancı: Sabancı Holding Eski Yönetim Kurulu Başkanı