AKHİSAR’DA HAYKO CEPKİN RÜZGARI

Akhisar Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı konser programında Hayko Cepkin, Akhisarlılar için sevilen şarkılarını seslendirdi. 

KONSER ALANI TAMAMEN DOLDU

Konser alanının tamamen dolduğu programda Zafer Bayramı büyük bir coşku ile kutlandı. Akhisar Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 6 Eylül Kurtuluş Günü Kutlama Haftası nedeniyle düzenlenen Kurtuluş Günleri Konser programları çerçevesinde gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı konser programı Akhisar Gölet konser alanında yapıldı.

ÜNLÜ SANATÇIYA ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI HEDİYESİ

Programın devamında sahneye gelen Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu konsere katılan vatandaşların Zafer Bayramını kutlarım diyerek Akhisar’ın ünlü zeytin ve zeytinyağından Hayko Cepkin’e armağan etti. 

“ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARINA BORÇLUYUZ”

Sahneye çıkarak vatandaşların Zafer Bayramı’nı kutlayan Başkan Dutlulu ”Bu topraklarda huzurlu ve mutlu yaşıyorsak bunu; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz. Ruhları şad olsun. Akhisar böyle günleri boş geçmez. 6 Eylül’de Akhisar’ın kurtuluşu. Çok güzel konserler olacak. Hepiniz davetlisiniz” diye konuştu. MUSA AKAR