BAŞKAN BALABAN, ETV'DE YUMRUKAYA'NIN KONUĞU OLACAK

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimleri'nde aldığı yüzde 46.10'luk oy oranıyla Yunusemre Belediye Başkanı seçilen Semih Balaban, ETV'den canlı olarak yayınlanan 'Erdinç Yumrukaya ile 45 dakika" programında Erdinç Yumrukaya'nın konuğu olacak. 8 Temmuz Pazartesi günü saat 11:00'de yayınlanacak olan programa Manisa halkının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Göreve geldikten sonra başarılı olarak 100 günü geride bırakan Başkan Balaban, Yunusemre'de yapılan hizmetleri ve çalışmaları anlatacak.

YUMRUKAYA'DAN MANİSALILARA ÇAĞRI

Yapılacak olan program öncesi açıklamalarda bulunan Yumrukaya, "Manisalıların çok sevdiği ve her kesim tarafından saygı duyulan Semih Balaban'ı programda konuk edecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Manisalıların Semih Hocası göreve geldikten sonra 100 günü geri bıraktı ve yaptığı çalışmalarla vatandaşların gönlünde taht kurdu. Hem Yunusemre'nin hem de Manisa'nın gelişmesi için Sayın Balaban çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Pazartesi günü yapacağımız olan programda Yunusemre'de yapılan çalışmaları ve hizmetleri, Başkan Balaban Manisalılara aktaracak. Buradan tüm sevgili hemşehrilerimize programı takip etmeleri için çağrıda bulunuyorum." açıklamasında bulundu.

"PROGRAMI İZLEMENİZ DİLEĞİYLE"

Sosyal medya hesabından programın duyurusunu yapan Başkan Balaban, "8 Temmuz Pazartesi günü saat 11.00’de ETV’de Erdinç Yumrukaya’nın hazırlayıp sunduğu ve canlı yayın konuğu olarak katılacağım ’45 Dakika’ programında gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulunacağım. Yerel seçimlerden sonra geçen 100 günlük süreci de değerlendirileceğim programı izlemeniz dileğiyle." dedi. Haber Merkezi