BAŞKAN GÜLŞAH DURBAY, YUMRUKAYA'YI OFİSHOME'DA ZİYARET ETTİ

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, 31 Mart yerel seçimlerinden büyük bir zaferle ayrılarak Şehzadeler Belediye Başkanı seçilen Gülşah Durbay'ı Ofishome mağazasında konuk etti. Yapılan ziyarete Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Erdem Yıldırım, Şehzadeler Mühendislik A.Ş Genel Müdürü Umut Çetin ve CHP Şehzadeler Meclis Üyesi Anıl Ceylan katıldı.

"DURBAY BÜYÜK İŞLERE İMZA ATTI"

Görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulunan Yumrukaya, "Şehzadeler Belediye Başkanlığı görevine kısa bir süre önce gelmesine rağmen Gülşah Durbay büyük işlere imza attı. Ekibiyle birlikte hem Şehzadeler'in hem de Manisa'nın sorunlarını tespit etmiş. Başkan Durbay ile ekibi yapacakları yatırımlar ve hizmetlerle Şehzadeler ilçemize yeni bir vizyon katacaktır. Nazik ziyaretleri için Başkan Durbay'a teşekkür ederken, bundan sonraki çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum." dedi.

BAŞKAN DURBAY'DAN YUMRUKAYA'YA TEŞEKKÜR

Başkan Durbay, "Erdinç Yumrukaya, şehzadeler şehri Manisa'mızın önde gelen isimlerinden biridir. Uzun yıllardır Manisa'nın gelişmesi için elinden gelen tüm çabayı sarf etmiştir. Sohbet havasında yararlı bir görüşme gerçekleştirdik ve misafirperverliği için Yumrukaya'ya teşekkürlerimi iletiyorum. 31 Mart gecesi aldığımız bu bayrağı daha ileriye taşıyarak, Şehzadeler'in hak ettiği yere gelmesi için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu. Serdar Fazlı Atalanlılar