Büyükşehir’den Çullugörece’ye ziyaret

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Saruhanlı ilçesine bağlı Çullugörece mahallesinin alt ve üstyapı yenileme çalışması tamamlanarak mahalle yeni bir görünüme kavuştu. 

ALT VE ÜST YAPISI YENİLENDİ 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, MASKİ İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Fırat Özcan, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri ve Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Serdar Özgedik ile birlikte alt ve üstyapı dönüşümü tamamlanan Saruhanlı ilçesine bağlı Çullugörece mahallesini ziyaret etti. Mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen heyet çalışmaların hayırlı olmasını dileyerek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti. Programın sonunda Mahalle Muhtarı İbrahim Dedeoğlu Başkan Ergün’ün hediyeleri takdim edildi.

“CENGİZ BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ”

Mahalle Muhtarı İbrahim Dedeoğlu, “MASKİ Genel Müdürlüğünün mahallemize yapmış olduğu alt ve üstyapı çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Mahallemizde kanalizasyon ve içme suyu döşeme çalışması ile kilit parke döşeme işi yapıldı. Cengiz Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ederim” dedi. Haber Merkezi