GENÇ MİMARLAR MANİSA’NIN YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRACAKLAR

ETV’ye konuşan mimarlar yaşanan depremlerin ardından Manisa’ya taşınma kararı aldıklarını ve bölgede çok iyi işler yapmayı planladıklarını söyledi. Manisa’nın önde gelen iş insanlarından Hayrullah Solmaz ise genç mimarların Manisa’nın yaşam kalitesini ileriye götürebilecek düşünceleri ve fikirleri olduğunu söyledi.

KURDELE KESİLDİ, MİMARLIK OFİSİ HİZMETE GİRDİ

Atölye Ozeli Mimarlık ve Danışmanlık Ofisi’nin açılışı öncesi genç mimarlar misafirlerini kapıda karşıladı. Açılışa çok sayıda çelenk gönderildi. Vatandaşlara ise lokma hayrı ve çeşitli ikramlar yapıldı.  Açılışa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, iş insanları, esnaflar ve vatandaşlar katıldı. Mimarlık ofisi kesilen kurdele ile hizmete girdi.

BAŞKAN ÇELİK AÇILIŞTA DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞTI

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Genç kardeşlerimi tebrik ediyorum.  İkisi de bu ülkenin değerli evladı. Birlikte güç birliği yaparak mimarlık ofisi açtılar. Ben kendilerine ön ayak olan, abilik yapan değerli büyüklerimize teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki dürüst çalışarak, gayret ederek, insanlarla iyi iletişim ve diyalog kurarak çok başarılı olacaklar ve gelecekte Manisa’nın kendinden söz ettiren teknik ekibi ve mimarlık bürosu olarak hizmet vermeye devam edecekler.“ diye konuştu.

“BENİM İÇİN GURUR VERİCİ BİR GÜN”

Manisa’nın önde gelen iş insanlarından Hayrullah Solmaz, “Benim için gurur verici bir gün. Uzun yıllardır şantiye mimarlığımızı yapan Oğuz kardeşim ve Elif kızımız güzel bir büro açıyorlar. Biz de onların yanlarında olmaktan, mutluluğunu paylaşmaktan ve bu güzel çalışmayı Manisalılara tanıtmaktan memnun olduk.” dedi.

“YAŞAM KALİTESİNİ İLERİYE GÖTÜREBİLECEK DÜŞÜNCELERİ VE FİKİRLERİ VAR”

Solmaz, “Benim her iki iş yerimde de iç dekorasyonu, yerleşimini yaptılar. Fevkalade yeni bakış, yeni trend ustalara hakimler, renklere ve malzemelere hakimler, çok keyifli işler çıkarıyorlar. İstanbul Üniversitesini bitirmiş olmanın verdiği keyifle birlikte Manisa’nın yaşam kalitesini bir tık, iki tık ileriye götürebilecek düşünceleri ve fikirleri var.” ifadelerini kullandı. 

“ÇOK İYİ ŞEYLER YAPMAYA HEDEFLİYORUZ”

Mimar Oğuz Uzun, “Eğitimimizin ardından İzmir Bornova’ya ofisimizi açmıştık. Deprem bölgesi sebebiyle de bir apartman dairesi ve iş merkezi olmak istemedik ve böyle bir dükkân bulunca da Manisa’ya taşınmaya karar verdik. Çok iyi şeyler yapmaya hedefliyoruz.” dedi.

“DEPREMDEN SONRADA EKSTRA HASSASİYETİMİZ ARTTI”         

Mimar Elif Duygulu, “3 senedir çevre illerde çalışmalar yürütüyoruz. Hem Manisa için hem de çevre iller için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Depremden sonra da ekstra hassasiyetimiz arttı ve ona yönelikte çalışmalar yürütüyoruz.” sözlerini dile getirdi.

“SAĞLIKLA YAŞAYABİLECEĞİMİZ ALANLAR OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Mimar Duygulu, “Bizler kaba inşaattan itibaren yapı ve iç dizayn çalışmaları yürütüyoruz. Ayrıca tadilatta yapıyoruz. Taş evlere yoğunluğumuz var o anlamda çalışmak istiyoruz. Bizler insanlara yaşam alanı oluşturuyoruz. Yapmak istediğimiz şey yapalım bitirelim ve maliyeti ucuz olsun gibi bir anlayış değil daha keyifle, sağlıkla ve mutlulukla yaşayabileceğimiz alanlar oluşturmaya çalışıyoruz.“ açıklamalarında bulundu. MUSA AKAR