KURBAN BAYRAMI MESAJLARINDA BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Manisa'da da Kurban Bayramına sayılı günler kala heyecan arttı. ETV mikrofonlarına konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Şehzadeler Kaymakamı Fatih Genel, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ve CHP Manisa İl Başkanı İlksen Uludağ Özalper, tüm Manisalıların Kurban Bayramı’nı kutladı.

BAŞKAN ZEYREK’TEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Başkan Zeyrek, "Çok değerli Manisalı hemşehrilerim öncelikle Kurban Bayramınız mübarek olsun. Bayramlar; birlik, beraberlik ve dayanışmanın olduğu günlerdir. Manisa'mızın ve ülkemizin bugünlerde birlik ve beraberliğe çok fazla ihtiyacı var. Dayanışmamızı bir arada tutacak ve birliğimizi daim edecek günleri birlikte yaşıyoruz. Ailenizle birlikte mutlu, sağlıklı ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum." ifadesinde bulundu.

KAYMAKAM GENEL’DEN BARIŞ ÇAĞRISI

Kaymakam Genel, “Tüm Manisalıların Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum. Kurban Bayramı'nın huzur ve barış içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Kurban Bayramı'nın Şehzadeler'e, Manisa'ya, bölgemize ve ülkemize barış getirmesini diliyorum çünkü dünyanın ve bölgenin barışa çok fazla ihtiyacı var." açıklamasında bulundu.

"TÜM EKİBİMİZLE HİZMETİNİZDE OLACAĞIZ"

Başkan Durbay, "Halkımızın birbirine yakınlaştığı, birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, dayanışmanın arttığı bir bayramı daha karşılamanın mutluluğu içerisindeyim. Kurban Bayramı'nızı en içten dileklerim ile kutluyor, ülkemizde ve dünyada barışa vesile olmasını diliyorum. Biz de Şehzadeler Belediyesi olarak bayram için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Vatandaşlarımızın bayramda rahat etmesi için tüm ekibimizle hizmetinizde olacağız." açıklamasında bulundu.

"SEVDİKLERİMİZİ ÜZMEYELİM"

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Uludağ Özalper, "Bayramlar dayanışma ve birlik günüdür. Bayramlar, küslerim barıştığı çok kıymetli günlerimizdir. Manisa'mız küslerin barıştığı ve daha güzel günleri göreceğimiz nice bayramlar diliyorum.  Uzun bir tatile çıkıyoruz ve yola çıkacak tüm vatandaşlarımızdan dikkatli olmalarını talep ediyoruz. Herkes sevdiklerinin yanına gidecek ve onları kötü bir haberle üzmeyelim. Bir tane bile insanımızı kaybetme lüksümüz yok, biz biriz ve birlikte güzeliz. Tüm Manisalı hemşehrilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum." açıklamasında bulundu. Belgin Koçak