MANİSA PROTOKOLÜNDEN VALİ ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

Vali Enver Ünlü, hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Muradiye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Manisa Kızılay Şube Başkanı Öner Gürsel, Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü İsmet Nardal, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz’ı makamında ağırladı. 

MURADİYE OSB YÖNETİMİNDEN ZİYARET

Vali Enver Ünlü’yü ilk olarak Muradiye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Vali Enver Ünlü’ye hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Kıvırcık, Muradiye OSB’nin faaliyetlerine ilişkin bilgi verdi. Vali Ünlü, Muradiye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri sebebiyle teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

AKHİSAR BELEDİYE BAŞKANI DUTLULU’NUN ZİYARETİ 

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Başkan Yardımcısı Ahmet Tınazlı ile birlikte Vali Enver Ünlü’yü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Başkan Dutlulu’nun Akhisar ilçesinde yapılan çalışmalar ve faaliyetlere ilişkin bilgi verdiği ziyarette Vali Ünlü, ziyareti sebebiyle Başkan Dutlulu’ya teşekkür etti.

MANİSA KIZILAY ŞUBESİNİN ZİYARETİ

Manisa Kızılay Şube Başkanı Öner Gürsel, Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü İsmet Nardal, Başkan Yardımcısı Özer Teksin ve beraberindeki heyet Vali Enver Ünlü’yü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Vali Ünlü, Türk Kızılay’ının gerek yurt içi gerekse yurt dışındaki hizmetleriyle önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek ziyareti sebebiyle Kızılay yönetimine teşekkür etti.

TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI YILMAZ’DAN VALİ ÜNLÜ’YE ZİYARET

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz da Meclis Başkanı Ümit Türek ile birlikte Vali Enver Ünlü’yü makamında ziyaret etti. Vali Ünlü’ye hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Manisa’yı kalkındırmak için hep birlikte çalışacaklarını ve destek olacaklarını ifade eden Vali Ünlü ziyareti sebebiyle Başkan Yılmaz ve Meclis Başkanı Türek’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Haber Merkezi