MANİSA'DA DEPREM!

AFAD'tan yapılan açıklamaya göre, saat 14.22'de merkez üssü Manisa'nın Akhisar ilçesi olan yerin 17.73 kilometre derinliğinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre depremde herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadı.

"GEÇMİŞ OLSUN"

Manisa Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Bugün saat 14.22 itibariyle Akhisar İlçesi Bünyan Osmaniye Mahallesinde 4.0 büyüklüğünde  deprem meydana gelmiştir. An itibariyle depreme ilişkin birimlerimize iletilen herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Geçmiş olsun" ifadesine yer verildi.

"TEYAKKUZ HALİNDEYİZ"

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, "Akhisar'da meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Olası tüm olumsuzluklara karşı teyakkuz halindeyiz." açıklamasında bulundu.

BAŞKAN DUTLULU'DAN AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, "Merkez üssü Akhisar’ımızın Bünyaniosmaniye Mahallesi olan 4.0 büyüklüğündeki deprem ve hemen ardından Hamidiye Mahallemizde meydana gelen 3.4 büyüklüğündeki 2 depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Mahalle muhtarımızla yaptığım görüşme sonucu herhangi bir sıkıntının olmaması bizleri mutlu etti. Allah daha büyük afetlerden hepimizi korusun." ifadesinde bulundu. Hüseyin Güntaç Fömlu