
MANİSA’DA ŞOK OLAY! ESKİ EŞİNİ DEFALARCA KEZ BIÇAKLADI
Edinilen bilgiye göre olay Ahmetli ilçesinde meydana geldi, iddiaya göre bir süre önce eşinden ayrılan 38 yaşındaki Melek Küçür eski eşinden tehdit aldığını iddia ederek emniyete başvurdu ancak kısa bir süre sonra eski eş Erol Y.'nin bıçaklı saldırısına uğradı.
TALİHSİZ KADIN AĞIR YARALANDI
Vücudunda onlarca bıçak darbesi bulunan ve saldırıda ağır yaralanan Melek Küçür, Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılarak ilk tedavisi burada yapıldı. Ardından Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesine sevk edilen talihsiz kadının hayati tehlikesi bulunduğu ve yoğun bakım servisinde tedavisine devam edildiği öğrenildi.
CANİ KOCA ARANIYOR
Diğer yandan Melek Küçür'ü onlarca defa bıçaklayan gözü dönmüş eski eş Erol Y.'nin yakalama çalışmalarına devam edildiği öğrenildi. (İHA)