Muhtarlardan Büyükşehir’e ‘yol’ teşekkürü

Manisalı vatandaşların konforlu yollarda güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilmesi amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yol yapım ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Yunusemre ilçesi Demirci Mahallesi, Şehzadeler ilçesi Gökbel Mahallesi ve Saruhanlı ilçesi Çaltepe Mahalleri arasında bağlantıyı sağlayan yolda da Manisa Büyükşehir Belediyesi, sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışmanın ardından üç ilçeyi birbirine bağlayan bu yollarda vatandaşlar güvenli ulaşımın konforuna kavuştu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi ekipleri de Yunusmere ilçesi Demirci Mahallesi ve Saruhanlı ilçesi Çaltepe Mahallerini ziyaret ederek mahalle muhtarlarının talep ve görüşlerini dinledi. 

MUHTARLARDAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Mahallerinde yapılan çalışmalar nedeniyle memnuniyetini dile getiren mahalle muhtarları şu sözlerle teşekkür etti

 

“HİZMETLERİN DEVAMINI BEKLERİM”

 

Demirci Mahalle Muhtarı Adnan Erboz: Yapılan hizmetler nedeniyle Cengiz başkanıma ve tüm ekiplere çok teşekkür ediyorum. Yolumuz çok güzel oldu. Hizmetlerin devamını beklerim. Allah razı olsun.

“YOL ÇALIŞMAMIZ OLDU”

 

Çaltepe Mahalle Muhtarı Süleyman Çoban: Cengiz başkanımızdan Allah razı olsun. Yapılan işlerden çok memnunuz. Cazibeli suyumuzun başını yaptık. İçme suyumuzu düzelttik. Tankerimizi aldık. Yol çalışmamız oldu. Bu çalışmalar nedeniyle Cengiz başkanıma çok teşekkür ediyorum

 

BAŞKAN ERGÜN’ÜN SELAMLARINI İLETTİLER

Ziyaretlerin sonunda, Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileterek, hatıra amacıyla muhtarlara duvar saati hediye etti.