YUMRUKAYA'DAN ÖZGÜR ÖZEL'E HEM TEŞEKKÜR HEM DE DAVET

"YENİ BİR DÖNEM BAŞLADI"

Yumrukaya, "31 Mart sonrası güzel şehrimizde yeni bir dönem başladı ve herkes seçim stresini atarken, 21 Mayıs 2024 tarihli Denge Gazetesi önüme geldiği zaman çok şaşırmıştım. Gazeteci Nevşin Mengü'nün programına konuk olan CHP lideri Özgür Özel, ETV'den övgü dolu sözler ile bahsediyordu. Sayın Özel'i tüm Manisalılar hem çok sever hem de takdir eder. CHP lideri Özel bizim kardeşimizdir. Özel'in çok güzel bir özelliği vardır; Tüm özel ve sıkıntıları günlerinizde her zaman yanınızdadır.” dedi.

"ÖZEL İYİ BİR LİDER"

Yumrukaya, "Yıllar önce Özel'in Manisa Eczacı Odası Başkanlığına adayken yine ETV mikrofonlarına konuştuğunu hatırlıyorum. Tüm Manisalılara, hemşehrimiz olan Özgür Özel'e sahip çıkarak oy verdikleri için teşekkür ederim. Özel, seçimleri kazanan iyi bir lider. Sayın Özel'in talimatları sadece CHP'lilerin değil tüm partilerin hoşuna gidiyor. Verilen talimatlar ve direktifler hep halkın yararına. Mengü'nün programında söylediği sözler sonrası herkes arayarak beni tebrik etti." diye konuştu.

ÖZEL’E CANLI YAYIN DAVETİ

Yumrukaya, "Yakın zamanda Erdinç Şirketler Grubu 50. yılını kutlarken, ETV de 30. yılını kutlayacak. İş hayatımda kendimi yorgun hissederken 21 Mayıs gazetesinde Sayın Özel'in söylediği sözleri görünce dinç hissetmeye başladım. Manisa'mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümü olan 8 Eylül tarihinde CHP Genel Başkanı Özel'i hemşehrilerimizle ETV ekranlarından buluşturmak istiyorum. İnanıyorum ki Sayın Özel özlediği ETV stüdyolarından Manisalılara 'Merhaba' diyecektir." dedi. Hüseyin Güntaç Fömlu