YÜZDE 20-25 ZAM GELDİ! 8 TEMMUZ’DAN İTİBAREN GEÇERLİ

Temmuz ayında asgari ücret zammı kararı almayan hükümet, emekli maaşlarına sadece yüzde 25’lik bir artış yaptı. Buna karşın, elektriğe yüzde 38, sigara, alkol ve akaryakıt fiyatlarına ise ÖTV kaynaklı peş peşe yüksek zamlar yapıldı.

İNTERNET FATURALARINA YENİ ZAM: TÜRKNET ABONELİK ÜCRETLERİ ARTIYOR

Gigafiber altyapısı ile Türkiye’nin birçok noktasına 1000 mbps hızında internet hizmeti sunan TürkNet, abonelik ücretlerine yüzde 25 oranında zam yaptı. Müşterilerine taahhütsüz olarak sabit fiyat sunan TürkNet, 399,90 TL olan abonelik ücretini yarından itibaren geçerli olacak şekilde 499,90 TL’ye yükseltti. Bu değişiklik ilk aşamada yeni aboneler için geçerli olacak, mevcut TürkNet kullanıcıları ise bir sonraki fatura kesim tarihinden itibaren zamlı tarifeyi kullanmak zorunda kalacaklar.

İNTERNET FATURALARI 500 TL’YE YÜKSELDİ

İnternetin herkes için bir ihtiyaç haline geldiği bu dönemde, TürkNet’in yanı sıra Türkiye’deki diğer internet servis sağlayıcılarının da Temmuz ayı içerisinde tarifelerine yüksek oranlarda zam yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

ZAMLARIN ETKİSİ VE GELECEK BEKLENTİLER

Elektrik, sigara, alkol ve akaryakıt fiyatlarına yapılan zamların ardından, internet faturalarına gelen bu zam, vatandaşların bütçelerini daha da zorlayacak. Türkiye’deki ekonomik koşullar ve zamların sürekli artışı, vatandaşların alım gücünü ciddi şekilde etkilemeye devam ediyor. Bu durum, birçok kişinin temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanmasına yol açıyor. Haber Merkezi