1. LİG’DE GÖZLER EGE DERBİSİ'NDE!

SPOR 21.09.2023 - 13:29, Güncelleme: 21.09.2023 - 13:29
 

1. LİG’DE GÖZLER EGE DERBİSİ'NDE!

Manisa FK, Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında Ege derbisinde Göztepe’yi sahasında ağırlayacak. Cumartesi günü oynanacak olan maçın hakemi belli oldu.
Manisa FK, 23 Eylül Cumartesi günü sahasında Göztepe’yi konuk edecek. Spor Toto Akhisar Stadyumu’nda saat 19:00’da başlayacak olan maçı İlker Yasin Avcı yönetecek.  MANİSA FK DERBİ ÖNCESİNDE 2. SIRADA YER ALIYOR Manisa temsilcisi derbi öncesinde geride kalan 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik aldı ve 11 puan ile 2. sıraya yerleşti. Konuk Göztepe geride kalan 5 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle tamamladı. İzmir temsilcisi ligde 5 puan ile 11. sırada yer alıyor.  MANİSA FK HEM ATTI HEM TUTTU Manisa FK rakibine göre hem daha çok gol attı hem de daha az gol yedi. Geride kalan 5 maçta Manisa temsilcisi 8 gol atarken, İzmir temsilcisi Göztepe 3 golde kaldı. Manisa FK şuana kadar kalesinde sadece 1 gol görürken, Göztepe 4 gol yedi.  MAÇI İLKER YASİN AVCI YÖNETECEK  23 Eylül Cumartesi günü saat 19:00’da Spor Toto Akhisar Stadı’nda oynanacak olan maçı İlker Yasin Avcı yönetecek. MUSA AKAR  
Manisa FK, Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında Ege derbisinde Göztepe’yi sahasında ağırlayacak. Cumartesi günü oynanacak olan maçın hakemi belli oldu.

Manisa FK, 23 Eylül Cumartesi günü sahasında Göztepe’yi konuk edecek. Spor Toto Akhisar Stadyumu’nda saat 19:00’da başlayacak olan maçı İlker Yasin Avcı yönetecek. 

MANİSA FK DERBİ ÖNCESİNDE 2. SIRADA YER ALIYOR

Manisa temsilcisi derbi öncesinde geride kalan 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik aldı ve 11 puan ile 2. sıraya yerleşti. Konuk Göztepe geride kalan 5 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle tamamladı. İzmir temsilcisi ligde 5 puan ile 11. sırada yer alıyor. 

MANİSA FK HEM ATTI HEM TUTTU

Manisa FK rakibine göre hem daha çok gol attı hem de daha az gol yedi. Geride kalan 5 maçta Manisa temsilcisi 8 gol atarken, İzmir temsilcisi Göztepe 3 golde kaldı. Manisa FK şuana kadar kalesinde sadece 1 gol görürken, Göztepe 4 gol yedi. 

MAÇI İLKER YASİN AVCI YÖNETECEK 

23 Eylül Cumartesi günü saat 19:00’da Spor Toto Akhisar Stadı’nda oynanacak olan maçı İlker Yasin Avcı yönetecek. MUSA AKAR

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.