2 İlçede uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ 04.08.2023 - 12:21, Güncelleme: 04.08.2023 - 12:21
 

2 İlçede uyuşturucu operasyonu

Manisa'da iki ilçede uyuşturucu operasyonu yapıldı. Akhisar ve Soma ilçelerinde jandarma tarafından yapılan operasyonlarında, 518 kök kenevir ile 3 kilogram kubar esrar ele geçirildi.
Yapılan operasyon sonrası şüphelilerin jandarma tarafından gözaltına alındığı öğrenildi. ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI Akhisar ve Soma İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbarat çalışmalar neticesinde; Soma ilçesinde kenevir yetiştirdiği tespit edilen E.K. ve B.K. isimli şahısların ikametgahı ve eklentileri ile ormanlık alanda yapılan aramada; 168 kök kenevir bitkisi, 3 kilogram kubar esrar, Akhisar ilçesindeki ormanlık alan içerisinde yapılan aramada ise 350 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Şüpheliler jandarma tarafından gözaltına alındı. (İHA)
Manisa'da iki ilçede uyuşturucu operasyonu yapıldı. Akhisar ve Soma ilçelerinde jandarma tarafından yapılan operasyonlarında, 518 kök kenevir ile 3 kilogram kubar esrar ele geçirildi.

Yapılan operasyon sonrası şüphelilerin jandarma tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI

Akhisar ve Soma İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbarat çalışmalar neticesinde; Soma ilçesinde kenevir yetiştirdiği tespit edilen E.K. ve B.K. isimli şahısların ikametgahı ve eklentileri ile ormanlık alanda yapılan aramada; 168 kök kenevir bitkisi, 3 kilogram kubar esrar, Akhisar ilçesindeki ormanlık alan içerisinde yapılan aramada ise 350 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Şüpheliler jandarma tarafından gözaltına alındı. (İHA)

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.