AKHİSAR’DA EVDE TEMİZLİK HİZMETİ VATANDAŞIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRIYOR

YEREL 11.12.2023 - 15:57, Güncelleme: 11.12.2023 - 15:57
 

AKHİSAR’DA EVDE TEMİZLİK HİZMETİ VATANDAŞIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRIYOR

Akhisar Belediyesi’nin 2020 yılında başlattığı; Yaşlı, engelli ve ev temizliğini yapamayacak durumda olan vatandaşlara yönelik ‘Evde Temizlik Hizmeti’ devam ediyor. Merkez ve kırsalda yer alan 329 ailenin evini her ay temizleyen ekipler, ailelerden hem teşekkür hem de dualar alıyor. ETV ekibi de bölgeye giderek verilen hizmetleri yerinde görüntüledi. Hizmetlerden memnun olduğunu belirten aileler de Başkan Besim Dutlulu’ya teşekkür etti.
ETV, Akhisar Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik 3 yıl önce başlattığı ‘Evde temizlik Hizmetleri’ni görüntüledi. SEYYARE ARSLAN HİZMETİ ETV’YE ANLATTI Akhisar Belediyesi tarafından 2020 yılında başlatılan hizmet ile evde temizliğini yapamayacak olan vatandaşlar müracaat etmesi durumunda ‘Evde Temizlik Hizmeti’nden faydalanabiliyor. ETV ekranlarından verilen hizmete dair bilgileri paylaşan Akhisar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Seyyare Arslan, ekip sayısının arttırılmasıyla daha da hızlı hizmet vereceklerini vurguladı. Müracaat eden vatandaşların evini ayda 1 kez temizlediklerini vurgulayan Arslan, hayır duaları aldıklarını söyledi.  “TEMİZLİĞİNİ YAPAMAYACAK DURUMDA OLAN VATANDAŞLARA HİZMET VERMEKTEYİZ” Akhisar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Seyyare Arslan, “Evde temizlik hizmetimiz 2020 yılında başladı. Yaşlı, engelli ve temizliğini yapamayacak durumda olan vatandaşlara hizmet vermekteyiz. 6 kişilik ekibimiz var. Ekibimiz çoğalacak ve hizmette daha hızlı olacağız. Ailelerimize ayda 1 kez gidiyoruz. Deprem döneminde de Akhisar’a gelen depremzedelerin evini temizledik.“ diye konuştu. “ŞUANDA 329 EVE HİZMET EDİYORUZ” Seyyare Arslan, “14 Merkez, 95 tane de kırsal mahallemiz var. Müracaat halinde bize ulaşarak hizmetten faydalanabiliyorlar. 0 236 413 59 91 numaralı telefonu arayarak ihtiyacı olan herkes bize müracaat edebilir. Sosyal Hizmet uzmanlarımız var. Gidip müracaat eden vatandaşlara bakıyorlar ve sıraya koyuyorlar. Şuanda 329 eve hizmet ediyoruz. Ekibimiz günde 2 ev temizliyor.” dedi. “EKİBİMİZ GEREKEN NE VARSA YAPIYOR” Seyyare Arslan “Arkadaşlarımız soba kurulumunda da yardımcı oluyorlar. Perdeleri yıkayıp çamaşırları topluyorlar, kısacası yapılması gereken ne varsa yapıyorlar.  Çalışan arkadaşlarımız çok özverili. Gittiğimiz evlerde güzel iletişimler kuruyoruz. Aile gibi oluyoruz. Arkadaşlarımız sevgiyle çalışıyor. Bizim içinde önemli olan güler yüz. Çok da dua alıyoruz.” ifadelerini kullandı. “HİZMETTEN ÇOK MEMNUNUM” Evinde temizlik hizmeti yapılan Vahide Teyze, “Hizmetten çok memnunum. Belediye başkanından ve ekibinden de çok memnunum, Allan onlardan razı olsun.” diye konuştu. “BELEDİYE BAŞKANINDAN ALLAH RAZI OLSUN” Nazmi Amca, “Hanımımla ev işleri yapamıyoruz. Belediye başkanından Allah razı olsun. Temizliği gelip yapıyorlar, biz de rahatlıyoruz.” dedi. Belgin Koçak
Akhisar Belediyesi’nin 2020 yılında başlattığı; Yaşlı, engelli ve ev temizliğini yapamayacak durumda olan vatandaşlara yönelik ‘Evde Temizlik Hizmeti’ devam ediyor. Merkez ve kırsalda yer alan 329 ailenin evini her ay temizleyen ekipler, ailelerden hem teşekkür hem de dualar alıyor. ETV ekibi de bölgeye giderek verilen hizmetleri yerinde görüntüledi. Hizmetlerden memnun olduğunu belirten aileler de Başkan Besim Dutlulu’ya teşekkür etti.

ETV, Akhisar Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik 3 yıl önce başlattığı ‘Evde temizlik Hizmetleri’ni görüntüledi.

SEYYARE ARSLAN HİZMETİ ETV’YE ANLATTI

Akhisar Belediyesi tarafından 2020 yılında başlatılan hizmet ile evde temizliğini yapamayacak olan vatandaşlar müracaat etmesi durumunda ‘Evde Temizlik Hizmeti’nden faydalanabiliyor. ETV ekranlarından verilen hizmete dair bilgileri paylaşan Akhisar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Seyyare Arslan, ekip sayısının arttırılmasıyla daha da hızlı hizmet vereceklerini vurguladı. Müracaat eden vatandaşların evini ayda 1 kez temizlediklerini vurgulayan Arslan, hayır duaları aldıklarını söyledi.

 “TEMİZLİĞİNİ YAPAMAYACAK DURUMDA OLAN VATANDAŞLARA HİZMET VERMEKTEYİZ”

Akhisar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Seyyare Arslan, “Evde temizlik hizmetimiz 2020 yılında başladı. Yaşlı, engelli ve temizliğini yapamayacak durumda olan vatandaşlara hizmet vermekteyiz. 6 kişilik ekibimiz var. Ekibimiz çoğalacak ve hizmette daha hızlı olacağız. Ailelerimize ayda 1 kez gidiyoruz. Deprem döneminde de Akhisar’a gelen depremzedelerin evini temizledik.“ diye konuştu.

“ŞUANDA 329 EVE HİZMET EDİYORUZ”

Seyyare Arslan, “14 Merkez, 95 tane de kırsal mahallemiz var. Müracaat halinde bize ulaşarak hizmetten faydalanabiliyorlar. 0 236 413 59 91 numaralı telefonu arayarak ihtiyacı olan herkes bize müracaat edebilir. Sosyal Hizmet uzmanlarımız var. Gidip müracaat eden vatandaşlara bakıyorlar ve sıraya koyuyorlar. Şuanda 329 eve hizmet ediyoruz. Ekibimiz günde 2 ev temizliyor.” dedi.

“EKİBİMİZ GEREKEN NE VARSA YAPIYOR”

Seyyare Arslan “Arkadaşlarımız soba kurulumunda da yardımcı oluyorlar. Perdeleri yıkayıp çamaşırları topluyorlar, kısacası yapılması gereken ne varsa yapıyorlar.  Çalışan arkadaşlarımız çok özverili. Gittiğimiz evlerde güzel iletişimler kuruyoruz. Aile gibi oluyoruz. Arkadaşlarımız sevgiyle çalışıyor. Bizim içinde önemli olan güler yüz. Çok da dua alıyoruz.” ifadelerini kullandı.

“HİZMETTEN ÇOK MEMNUNUM”

Evinde temizlik hizmeti yapılan Vahide Teyze, “Hizmetten çok memnunum. Belediye başkanından ve ekibinden de çok memnunum, Allan onlardan razı olsun.” diye konuştu.

“BELEDİYE BAŞKANINDAN ALLAH RAZI OLSUN”

Nazmi Amca, “Hanımımla ev işleri yapamıyoruz. Belediye başkanından Allah razı olsun. Temizliği gelip yapıyorlar, biz de rahatlıyoruz.” dedi. Belgin Koçak

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.