ALAŞEHİR'DE ÖZLEM ÖZDİL RÜZGARI ESTİ

KÜLTÜR SANAT 06.10.2024 - 11:12, Güncelleme: 06.10.2024 - 11:12
 

ALAŞEHİR'DE ÖZLEM ÖZDİL RÜZGARI ESTİ

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde gerçekleştirilen "Çeşitli Üzüm Festivali" kapsamında sanatçı Özlem Özdil sevilen şarkılarını seslendirdi. 2 saat süren konserde Alaşehirliler keyifli bir gece geçirdi. Başkan Ahmet Öküzcüoğlu’da sanatçı Özlem Özdil’in şarkılarına eşlik etti.
Manisa'nın Alaşehir ilçesine bağlı üzüm çeşidi bakımından zengin olan Yeşilyurt Mahallesinde "Çeşitli Üzüm Festivali" düzenlendi. 3 gün sürecek festivalde mahalle esnafları stantlar kurarak satışlar yaptı, ürünlerini tanıttı. Festival kapsamında sevilen sanatçı Özlem Özdil sahne aldı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Özdil, şarkılayırla Alaşehirlileri coşturdu.  BAŞKAN ÖKÜZCÜOĞLU’NDAN ALTERNATİF ÜZÜM AÇIKLAMASI Özdil'in yanına gelen Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Talat Postacı, Özdil'i kutladı. Özdil'e çiçek veren Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, "Manisa Büyükşehir Belediyemiz ile işbirliği yaparak, DOĞ-SAN-PA sahibi Mehmet Doğan sponsorluğunda etkinlik düzenledik. Amacımız dünyaca ünlü Sultaniye üzümün tanıtımının yanı sıra Sultaniyeye alternatif çeşit üzümlerimizi de tanıtmak" dedi. BAŞKANLAR ÖZLEM ÖZDİL'E EŞLİK ETTİ Havai fişek gösterilerinin de yapıldığı gecede daha önce belde belediyesi olan ve büyükşehir statüsüne geçtikten sonra mahalle statüsüne geçen Yeşilyurt Mahallesi'nde geçmiş dönemde belediye başkanlığı yapmış başkanlara plaket verildi. Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ve geceye katılan misafir çevre ilçe belediye başkanları Özlem Özdil'in türkülerine eşlik ederek, sahneye çıkıp oyun oynamaları geceye ayrı bir renk kattı. (İHA)
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde gerçekleştirilen "Çeşitli Üzüm Festivali" kapsamında sanatçı Özlem Özdil sevilen şarkılarını seslendirdi. 2 saat süren konserde Alaşehirliler keyifli bir gece geçirdi. Başkan Ahmet Öküzcüoğlu’da sanatçı Özlem Özdil’in şarkılarına eşlik etti.

Manisa'nın Alaşehir ilçesine bağlı üzüm çeşidi bakımından zengin olan Yeşilyurt Mahallesinde "Çeşitli Üzüm Festivali" düzenlendi. 3 gün sürecek festivalde mahalle esnafları stantlar kurarak satışlar yaptı, ürünlerini tanıttı. Festival kapsamında sevilen sanatçı Özlem Özdil sahne aldı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Özdil, şarkılayırla Alaşehirlileri coşturdu. 

BAŞKAN ÖKÜZCÜOĞLU’NDAN ALTERNATİF ÜZÜM AÇIKLAMASI

Özdil'in yanına gelen Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Talat Postacı, Özdil'i kutladı. Özdil'e çiçek veren Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, " Manisa Büyükşehir Belediyemiz ile işbirliği yaparak, DOĞ-SAN-PA sahibi Mehmet Doğan sponsorluğunda etkinlik düzenledik. Amacımız dünyaca ünlü Sultaniye üzümün tanıtımının yanı sıra Sultaniyeye alternatif çeşit üzümlerimizi de tanıtmak" dedi.

BAŞKANLAR ÖZLEM ÖZDİL'E EŞLİK ETTİ

Havai fişek gösterilerinin de yapıldığı gecede daha önce belde belediyesi olan ve büyükşehir statüsüne geçtikten sonra mahalle statüsüne geçen Yeşilyurt Mahallesi'nde geçmiş dönemde belediye başkanlığı yapmış başkanlara plaket verildi. Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ve geceye katılan misafir çevre ilçe belediye başkanları Özlem Özdil'in türkülerine eşlik ederek, sahneye çıkıp oyun oynamaları geceye ayrı bir renk kattı. (İHA)

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.