ATEŞ HATTINDA BİR MAĞLUBİYET DAHA!
Manisa Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig’in 34. haftasında deplasmanda A. Çorum FK ile karşılaştı. Manisa FK mücadeleden 3-2 mağlup ayrıldı.
Trendyol 1. Lig’in 34. haftasında Manisa Futbol Kulübü, deplasmanda Ahlatcı Çorum Futbol Kulübü’ne konuk oldu. Manisa FK, Çorum Şehir Stadyumu’nda oynanan karşılaşmadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı.
"ATEŞ HATTININ İÇERİSİNDEYİZ"
Karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını dile getiren Manisa FK Teknik Direktörü Taner Taşkın, "Maça golle başladık. Bizim haftalardan beri, sezon başından beri gol yeme hastalığımız var. Çok kolay gol yiyoruz. Biz rakiplerimiz kadar kolay goller atamıyoruz. Sineğin yağını çıkartarak pozisyona giriyoruz ve onları değerlendiriyoruz. Deplasmanda Çorum takımına karşı iki gol atıyorsun ve 3-2 mağlup oluyorsun. Üzgünüz, ateş hattının içerisindeyiz. 4 hafta var. Haftaya Ankaragücü ile büyük bir final yapacağımız anlaşılıyor. Yenmekten başka çaremiz kalmadı. Zor günler geçiriyoruz. Tabii Çorum FK oturmuş kadroya sahip, ne oynadığını, ne yaptığını bilen bir takım. Aslında onların da çok zayıf gördüğümüz yerleri vardı. Onları kullanabilirdik. Hakemlerle ilgili de bir şeyler söylemek istiyorum. Gencecik çocuklar trilyonlar harcayan takımların maçlarını yönetiyorlar. Şu maçın uzatma hakkı 5 dakika olamaz. Rakip takımın vakit geçirmek için bu kadar yerlerde yatması ve hakem de buna çanak tuttu. Bunun için biraz üzüldüm. Normal şartlarda oynayalım, çıkalım. Çorum FK de biz de çatır çatır oynayalım. Şu yatmaları artık kaldıralım. Onun dışında Çorum FK'yı aldığı galibiyetten dolayı tebrik ederim" diye konuştu.
"YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ"
Aynı konsantrasyonla yollarına devam edeceklerini ifade eden Çorum FK Teknik Direktörü Tuncay Şanlı, "Geldiğimizden beri oynadığımız maçlara bakarsak, biraz stres, biraz heyecan seviyesi yüksek maçlar oynuyoruz. Kolay değil. Maça gelirsek, 1-0 geride başladık. Konsantrasyonumuz üst seviyedeydi, sahamızda oynadık. 1-0 geriye düştükten sonra reaksiyonumuz, oyuncularımızın coşkuları önemliydi. Tekrar öne geçtik. İkinci yarıda rakibimiz 3'lüden 4'lüye döndü. Biraz orta sahada eksik kaldık. Hemen hamleler yaptık. 3-1'e geldikten sonra oyun çok rahat görünüyordu ama bu oyun ciddi bir oyundur. Ciddiye almadığınızda cezayı hemen keserler. Ama takımımın birliğinden, mücadelesinden, aynı düşüncede sahada olmasından son derece memnunuz. Bugün kazanmak yukarıya tutunma adına değerli ve önemliydi. İçeride zaten kaybetmemiz gerekiyordu. Bazı hatalarımız, eksiklerimiz var ama süremiz çok az. O yüzden bu konsantrasyonla yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.
HAFTAYA RAKİP ANKARAGÜCÜ
Manisa Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig 35. hafta mücadelesinde sahasında MKE Ankaragücü’nü konuk edecek. 18 Nisan Cuma akşamı Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak.
Stat: Çorum Şehir Stadyumu
Hakemler: Reşat Onur Coşkunses, Ferhat Çalar, Rıdvan Çevik, Demokrat Özgür Güneş
A. Çorum FK: Hüseyin Akınay, Zargo Toure, Ferhat Yazgan, Thomas Verheydt, Ali Akman, Coşqun Diniyev, Kerem Kalafat, Kadir Seven, Burak Süleyman, Atila Turan, Eren Karadağ
Manisa FK: Alperen Uysal, Bartu Göçmen, Dino Arslanagıc, Ensar Akgün, Demba Dıallo, Umut Erdem, Bırama Toure, Mamadou Cıssokho, Oğuz Gürbulak, Moryke Fofana, Bede Osuji
Goller: Dk. 9 Oğuz Gürbulak (P) Dk. 85 Georgi Minchev (Manisa FK) Dk. 15 Eren Karadağ, Dk. 21 Ali Akman, Dk. 71 Eren Karadağ (A. Çorum FK)
Sarı kartlar: Dk. 34 Kerem Kalafat (A. Çorum FK) Dk. 64 Bede Osuji (Manisa FK)
Haber Merkezi
Manisa HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.