BAŞKAN ALHAN’DAN KURTULUŞ GÜNÜ MESAJI

MANİSA GÜNDEMİ 05.09.2023 - 12:00, Güncelleme: 05.09.2023 - 12:00
 

BAŞKAN ALHAN’DAN KURTULUŞ GÜNÜ MESAJI

Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, 6 Eylül Çarşamba günü kutlanacak olan Kurtuluş Günü öncesinde bir kutlama mesajı yayımladı.
6 Eylül’de kurtuluşlarının 101. Yıl dönümünü kutlayacaklarını belirten Başkan Alhan “6 Eylül 1922 günü Bölgemizdeki işgalin sona ermesi, milli mücadelenin kazanılması ve savaşın fiilen sona ermesiyle birlikte Ahmetli düşman işgalinden kurtulmuş ve bu tarih bir dönüm noktası olarak teşkil etmiştir” dedi. BAŞKAN ALHAN YAYIMLADIĞI MESAJDA SÖZLERİNİ ŞU ŞEKİLDE SÜRDÜRDÜ; “Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları 26 Ağustos 1922’de Afyon Cephesinden Büyük Taarruzu başlattılar. Dört gün süren muharebeler sonucunda 30 Ağustos 1922’de düşman kaçmak zorunda kaldı. Düşmanı kovalayan şanlı ordumuz 6 Eylül 1922’de Ahmetli’mize girdi ve bu tarihte ilçemiz düşman işgalinden kurtuldu. Bu tarih ilçe tarihimizin dönüm noktalarından birini teşkil etmektedir. Bölgemizdeki işgalin sona ermesi, milli mücadelenin kazanılması ve savaşın fiilen sona ermesini sağlamıştır. Kurtuluş savaşımız, şartlar ne kadar zor olursa olsun, milletin topyekûn iradesiyle girişilen mücadelelerin mutlaka başarıya ulaşacağını gösteren güzel bir örnektir. Bu vesileyle, Ahmetli’yi ve tüm Anadolu’yu kanlarıyla bizlere ebedi yurt haline getiren şehitlerimize Cenabı Allah’tan rahmet diliyor. Ahmetli’mizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü kutluyorum” dedi. Haber Merkezi
Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, 6 Eylül Çarşamba günü kutlanacak olan Kurtuluş Günü öncesinde bir kutlama mesajı yayımladı.

6 Eylül’de kurtuluşlarının 101. Yıl dönümünü kutlayacaklarını belirten Başkan Alhan “6 Eylül 1922 günü Bölgemizdeki işgalin sona ermesi, milli mücadelenin kazanılması ve savaşın fiilen sona ermesiyle birlikte Ahmetli düşman işgalinden kurtulmuş ve bu tarih bir dönüm noktası olarak teşkil etmiştir” dedi.

BAŞKAN ALHAN YAYIMLADIĞI MESAJDA SÖZLERİNİ ŞU ŞEKİLDE SÜRDÜRDÜ;

“Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları 26 Ağustos 1922’de Afyon Cephesinden Büyük Taarruzu başlattılar. Dört gün süren muharebeler sonucunda 30 Ağustos 1922’de düşman kaçmak zorunda kaldı. Düşmanı kovalayan şanlı ordumuz 6 Eylül 1922’de Ahmetli’mize girdi ve bu tarihte ilçemiz düşman işgalinden kurtuldu. Bu tarih ilçe tarihimizin dönüm noktalarından birini teşkil etmektedir. Bölgemizdeki işgalin sona ermesi, milli mücadelenin kazanılması ve savaşın fiilen sona ermesini sağlamıştır. Kurtuluş savaşımız, şartlar ne kadar zor olursa olsun, milletin topyekûn iradesiyle girişilen mücadelelerin mutlaka başarıya ulaşacağını gösteren güzel bir örnektir. Bu vesileyle, Ahmetli’yi ve tüm Anadolu’yu kanlarıyla bizlere ebedi yurt haline getiren şehitlerimize Cenabı Allah’tan r ahmet diliyor. Ahmetli’mizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü kutluyorum” dedi. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.