BAŞKAN ÇETİN AKIN'IN KIZI GÜLCE DÜNYAEVİNE GİRDİ

MAGAZİN 07.07.2024 - 16:04, Güncelleme: 07.07.2024 - 16:04
 

BAŞKAN ÇETİN AKIN'IN KIZI GÜLCE DÜNYAEVİNE GİRDİ

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın'ın kızı Gülce ile Birim ailesinin oğlu Nazım muhteşem bir düğünle birlikte dünyaevine girdi. Düğünde nikahı Başkan Akın kıyarken, genç çiftin nikah şahitliklerini CHP'li belediye başkanları ve genç çiftin yakınları yaptı.
Gülce Akın çiftinin düğün-nikah törenine siyaset, bürokrat ve iş dünyası ile seçkin davet topluluğu katılım sağladı. Çetin-Sabriye çifti ve Birim ailesi evlatları Gülce-Nazım'ın mutlu gününe katılanlarla tek tek yakından ilgilendi. DÜĞÜN TÖRENİNE YOĞUN KATILIM Görkemli nikah törenin gerçekleştiği düğün salonuna seçkin davetli topluluğun tempolu alkışları arasında giren Gülce-Nazım Birim çiftinin nikahını Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın kıydı. Nazım-Gülce çiftinin düğününe CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum örgütleri, genç çiftin aileleri ve takınları katılım gösterdi. “EN MUTLU GÜNÜMÜZ...” Düğün merasimi sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Akın, "En mutlu günümüz... Biricik kızım Gülce'm ile Nazım evladımızın düğün törenini gerçekleştirdik. Çocuklarıma bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk diliyor, ailelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Düğün merasimlerine iştirak eden; bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan birbirinden değerli şahitlerimize, dostlarımıza ve sevdiklerimize en kalbi şükranlarımı sunuyorum." açıklamasında bulundu. Serdar Fazlı Atalanlılar
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın'ın kızı Gülce ile Birim ailesinin oğlu Nazım muhteşem bir düğünle birlikte dünyaevine girdi. Düğünde nikahı Başkan Akın kıyarken, genç çiftin nikah şahitliklerini CHP'li belediye başkanları ve genç çiftin yakınları yaptı.

Gülce Akın çiftinin düğün-nikah törenine siyaset, bürokrat ve iş dünyası ile seçkin davet topluluğu katılım sağladı. Çetin-Sabriye çifti ve Birim ailesi evlatları Gülce-Nazım'ın mutlu gününe katılanlarla tek tek yakından ilgilendi.

DÜĞÜN TÖRENİNE YOĞUN KATILIM

Görkemli nikah törenin gerçekleştiği düğün salonuna seçkin davetli topluluğun tempolu alkışları arasında giren Gülce-Nazım Birim çiftinin nikahını Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın kıydı. Nazım- Gülce çiftinin düğününe CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum örgütleri, genç çiftin aileleri ve takınları katılım gösterdi.

“EN MUTLU GÜNÜMÜZ...”

Düğün merasimi sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Akın, "En mutlu günümüz... Biricik kızım Gülce'm ile Nazım evladımızın düğün törenini gerçekleştirdik. Çocuklarıma bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk diliyor, ailelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Düğün merasimlerine iştirak eden; bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan birbirinden değerli şahitlerimize, dostlarımıza ve sevdiklerimize en kalbi şükranlarımı sunuyorum." açıklamasında bulundu. Serdar Fazlı Atalanlılar

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.