BAŞKAN OKUR’DAN ESNAFIN SORUNLARINA ÇÖZÜM MESAJI

SARUHANLI- SELENDİ- SOMA 09.06.2024 - 14:37, Güncelleme: 09.06.2024 - 14:37
 

BAŞKAN OKUR’DAN ESNAFIN SORUNLARINA ÇÖZÜM MESAJI

Soma Belediye Başkanı Sercan Okur, durmaksızın tüm halkın ve esnafın sorunlarını dinleyerek çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Zafer Mahallesi esnafını tek tek ziyaret eden Başkan Okur, onların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çözüm önerileri sundu.
Manisa’nın Soma ilçesinde bulunan Zafer Mahallesi esnafını ziyaret eden Soma Belediye Başkanı Sercan Okur halkla iç içe olmaya devam edeceğini ifade etti. “SOMA’YI DAHA İYİYE TAŞIMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ” Sercan Okur, yaptığı açıklamada, “Esnafımızın sorunlarını yerinde dinlemek ve onlarla birebir iletişim kurmak bizim için çok önemli. Zafer Mahallesi’ndeki ziyaretlerimizde esnafımızın beklentilerini ve taleplerini birinci ağızdan öğrenme fırsatı bulduk. Bu doğrultuda çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Soma’yı hep birlikte daha iyiye taşımak için çalışıyoruz” dedi. BAŞKAN OKUR’A TEŞEKKÜR Zafer Mahallesi esnafı ise Başkan Okur’un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, belediye ile daha güçlü bir iletişim içinde olmaktan mutluluk duyduklarını belirttiler. Esnaf, sorunlarına ve taleplerine gösterilen ilgiden dolayı Başkan Okur’a teşekkür etti. Soma için gece gündüz demeden çalışan Başkan Sercan Okur, ilçenin her mahallesinde benzer ziyaretler yapmaya ve halkla iç içe olmaya devam edeceğini belirtti. Belgin Koçak
Soma Belediye Başkanı Sercan Okur, durmaksızın tüm halkın ve esnafın sorunlarını dinleyerek çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Zafer Mahallesi esnafını tek tek ziyaret eden Başkan Okur, onların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çözüm önerileri sundu.

Manisa’nın Soma ilçesinde bulunan Zafer Mahallesi esnafını ziyaret eden Soma Belediye Başkanı Sercan Okur halkla iç içe olmaya devam edeceğini ifade etti.

“SOMA’YI DAHA İYİYE TAŞIMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Sercan Okur, yaptığı açıklamada, “Esnafımızın sorunlarını yerinde dinlemek ve onlarla birebir iletişim kurmak bizim için çok önemli. Zafer Mahallesi’ndeki ziyaretlerimizde esnafımızın beklentilerini ve taleplerini birinci ağızdan öğrenme fırsatı bulduk. Bu doğrultuda çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Soma’yı hep birlikte daha iyiye taşımak için çalışıyoruz” dedi.

BAŞKAN OKUR’A TEŞEKKÜR

Zafer Mahallesi esnafı ise Başkan Okur’un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, belediye ile daha güçlü bir iletişim içinde olmaktan mutluluk duyduklarını belirttiler. Esnaf, sorunlarına ve taleplerine gösterilen ilgiden dolayı Başkan Okur’a teşekkür etti. Soma için gece gündüz demeden çalışan Başkan Sercan Okur, ilçenin her mahallesinde benzer ziyaretler yapmaya ve halkla iç içe olmaya devam edeceğini belirtti. Belgin Koçak

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.