Beyoğlu’nda caz rüzgarı esti

KÜLTÜR SANAT (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2024 - 17:09, Güncelleme: 18.11.2024 - 15:53
 

Beyoğlu’nda caz rüzgarı esti

Beyoğlu’nda caz rüzgarı esti
İstanbul’un sanat ve kültür merkezi Beyoğlu, tarihinde ilk kez kendi adıyla gerçekleştirilen “Beyoğlu Caz Festivali”ne ev sahipliği yaptı. Beyoğlu Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen festival, caz tutkunlarını kentin farklı noktalarında bir araya getirdi.Beyoğlu’nda 15-17 Kasım tarihleri arasında düzenlenen “Beyoğlu Caz Festivali” renkli görüntülere sahne oldu. Galata’dan Hayyam’a, Çukurcuma’dan Taksim’e kadar geniş bir alana yayılan etkinlikler, Beyoğlu’nun eşsiz ritmiyle sanatseverleri buluşturdu. Festival, yalnızca müzikseverlere değil, aynı zamanda Beyoğlu’nun kültürel mirasına ve geleceğine ışık tutmak isteyen herkese hitap etti. Ana mekan konserlerinin yanı sıra, yüzde 80’den fazlası ücretsiz olan plakçı etkinlikleri, dans performansları, atölyeler, paneller ve bağımsız sahneler büyük ilgi gördü.Beyoğlu, caz müziği ile kültürel zenginliklerini bir kez daha taçlandırdıBeyoğlu Caz Festivali, sanatın ve müziğin önemini vurgulayan bir “Kent Şenliği” olarak, kuşaklar ve semtler arasında bir köprü kurmayı başardı. Festival, nostaljiye takılı kalmadan mahallecilik kavramını aşan yapıcı bir gelecek vizyonu sundu. Beyoğlu’nun geçmişini, bugününü ve geleceğini konu alan konuşmalar ve paneller, sanatseverlere ilham kaynağı oldu. Festivalin ortakları arasında konser mekanları, sanat kolektifleri, plakçılar ve sanat galerileri yer aldı. Bu güçlü işbirliği sayesinde Beyoğlu, caz müziği ile kültürel zenginliklerini bir kez daha taçlandırdı.
Beyoğlu’nda caz rüzgarı esti
İstanbul’un sanat ve kültür merkezi Beyoğlu, tarihinde ilk kez kendi adıyla gerçekleştirilen “Beyoğlu Caz Festivali”ne ev sahipliği yaptı. Beyoğlu Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen festival, caz tutkunlarını kentin farklı noktalarında bir araya getirdi.
Beyoğlu’nda 15-17 Kasım tarihleri arasında düzenlenen “Beyoğlu Caz Festivali” renkli görüntülere sahne oldu. Galata’dan Hayyam’a, Çukurcuma’dan Taksim’e kadar geniş bir alana yayılan etkinlikler, Beyoğlu’nun eşsiz ritmiyle sanatseverleri buluşturdu. Festival, yalnızca müzikseverlere değil, aynı zamanda Beyoğlu’nun kültürel mirasına ve geleceğine ışık tutmak isteyen herkese hitap etti. Ana mekan konserlerinin yanı sıra, yüzde 80’den fazlası ücretsiz olan plakçı etkinlikleri, dans performansları, atölyeler, paneller ve bağımsız sahneler büyük ilgi gördü.
Beyoğlu, caz müziği ile kültürel zenginliklerini bir kez daha taçlandırdı
Beyoğlu Caz Festivali, sanatın ve müziğin önemini vurgulayan bir “Kent Şenliği” olarak, kuşaklar ve semtler arasında bir köprü kurmayı başardı. Festival, nostaljiye takılı kalmadan mahallecilik kavramını aşan yapıcı bir gelecek vizyonu sundu. Beyoğlu’nun geçmişini, bugününü ve geleceğini konu alan konuşmalar ve paneller, sanatseverlere ilham kaynağı oldu. Festivalin ortakları arasında konser mekanları, sanat kolektifleri, plakçılar ve sanat galerileri yer aldı. Bu güçlü işbirliği sayesinde Beyoğlu, caz müziği ile kültürel zenginliklerini bir kez daha taçlandırdı.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.