BÜYÜKŞEHİR MEMUR ADAYLARINI YALNIZ BIRAKMADI

MANİSA GÜNDEMİ 14.07.2024 - 14:31, Güncelleme: 14.07.2024 - 14:43
 

BÜYÜKŞEHİR MEMUR ADAYLARINI YALNIZ BIRAKMADI

Geçtiğimiz ay LGS ve YKS için ter döken öğrenci ve ailelere destek veren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) giren memur adayları da yalnız bırakmadı. Büyükşehir ekipleri, sınava yetişemeyecek durumda olan adayları araçlarıyla sınav noktalarına taşıdı. Sınav öncesinde de okullarda memur adayları ve ailelerini karşılayan ekipler çay, su, limonata ve kahve ikramında bulundu.
Tüm yurtta olduğu gibi Manisa’da da binlerce memur adayını KPSS heyecanı sardı. Kamu personeli olmak için ter döken memur adayları ve onları heyecanla bekleyen ailelerini Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri yalnız bırakmadı. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı okullarda 5 bin kişilik su, 3 bin kişilik limonata, çay ve kahve ikramında bulundu. ADAYLARA ULAŞIM DESTEĞİ Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri ise caddelerde devriye gezerek, yolcu yoğunluğu olan durakları kooperatiflere bildirirdi, otobüslerin koordinasyonu sağladı. Ekipler, sınava yetişemeyecek durumda olan adayları da araçlarıyla sınav giriş noktalarına taşıdı. VATANDAŞLAR DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞTI İkram dolayısıyla memnuniyetlerini belirten adaylar ve aileleri ise düşüncelerini, şu sözlerle dile getirdi: -Anne Fatma Kasap, “Bu sıcak günlerde memur adaylarına ferahlık olacak. Çok güzel bir hizmet. Büyükşehir belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Biz Ferdi Başkan’ımızı çok destekledik. Oğlum sınava giriyor bugün. Sınava gireceklere başarılar diliyorum.” -Memur adayı Okan Kayalı: “Bence bu uygulama çok güzel olmuş. Öğrenciler için sınav öncesi motivasyon açısından da güzel bir hizmet. Ben memnun kaldım.” -Memur adayı Betül Kaygısız: “KPSS sınavına giriyorum. Büyükşehir Belediyesi’ne bu uygulama için teşekkür ediyorum. Sınav öncesi beklemek, dinlenmek adına bizler için bir mola oldu. Çok teşekkür ediyoruz.” -Memur adayı Büşra Eker: “Kahve içmeden gelmiştim. Çok ihtiyacım vardı. Ferdi Başkan’a çok teşekkür ediyorum.” -Memur adayı Kadir Özer: “Hem bekleyenler, hem sınava girecekler için bu hizmet güzel bir motive kaynağı oldu. Bekleyenlerin canı sıkılmıyor. Sınava girenler stresini atmış oluyor. Ferdi Başkan’ımıza çok teşekkür ediyoruz.” -Memur adayı Ahmet Çimen: “Bu hizmetten çok memnun kaldık. Ben daha öncede sınava girdim. İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Daha öncesinde hiç böyle bir hizmet görmedim. Ferdi Baba yine farkını koydu. Teşekkür ediyorum.” Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, geçen ay da LGS ve YKS için ter döken öğrenci ve ailelerinin yanında olarak destek vermişti. (Haber Merkezi)
Geçtiğimiz ay LGS ve YKS için ter döken öğrenci ve ailelere destek veren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) giren memur adayları da yalnız bırakmadı. Büyükşehir ekipleri, sınava yetişemeyecek durumda olan adayları araçlarıyla sınav noktalarına taşıdı. Sınav öncesinde de okullarda memur adayları ve ailelerini karşılayan ekipler çay, su, limonata ve kahve ikramında bulundu.

Tüm yurtta olduğu gibi Manisa’da da binlerce memur adayını KPSS heyecanı sardı. Kamu personeli olmak için ter döken memur adayları ve onları heyecanla bekleyen ailelerini Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri yalnız bırakmadı. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı okullarda 5 bin kişilik su, 3 bin kişilik limonata, çay ve kahve ikramında bulundu.

ADAYLARA ULAŞIM DESTEĞİ

Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri ise caddelerde devriye gezerek, yolcu yoğunluğu olan durakları kooperatiflere bildirirdi, otobüslerin koordinasyonu sağladı. Ekipler, sınava yetişemeyecek durumda olan adayları da araçlarıyla sınav giriş noktalarına taşıdı.

VATANDAŞLAR DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞTI

İkram dolayısıyla memnuniyetlerini belirten adaylar ve aileleri ise düşüncelerini, şu sözlerle dile getirdi:

-Anne Fatma Kasap, “Bu sıcak günlerde memur adaylarına ferahlık olacak. Çok güzel bir hizmet. Büyükşehir belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Biz Ferdi Başkan’ımızı çok destekledik. Oğlum sınava giriyor bugün. Sınava gireceklere başarılar diliyorum.”

- Memur adayı Okan Kayalı: “Bence bu uygulama çok güzel olmuş. Öğrenciler için sınav öncesi motivasyon açısından da güzel bir hizmet. Ben memnun kaldım.”

- Memur adayı Betül Kaygısız:KPSS sınavına giriyorum. Büyükşehir Belediyesi’ne bu uygulama için teşekkür ediyorum. Sınav öncesi beklemek, dinlenmek adına bizler için bir mola oldu. Çok teşekkür ediyoruz.”

- Memur adayı Büşra Eker: “Kahve içmeden gelmiştim. Çok ihtiyacım vardı. Ferdi Başkan’a çok teşekkür ediyorum.”

- Memur adayı Kadir Özer: “Hem bekleyenler, hem sınava girecekler için bu hizmet güzel bir motive kaynağı oldu. Bekleyenlerin canı sıkılmıyor. Sınava girenler stresini atmış oluyor. Ferdi Başkan’ımıza çok teşekkür ediyoruz.”

- Memur adayı Ahmet Çimen: “Bu hizmetten çok memnun kaldık. Ben daha öncede sınava girdim. İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Daha öncesinde hiç böyle bir hizmet görmedim. Ferdi Baba yine farkını koydu. Teşekkür ediyorum.”

Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, geçen ay da LGS ve YKS için ter döken öğrenci ve ailelerinin yanında olarak destek vermişti. (Haber Merkezi)

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.