BÜYÜKŞEHİRDEN SINAVA GİREN ÖĞRENCİLERE MORAL DESTEĞİ

EĞİTİM 09.06.2024 - 14:23, Güncelleme: 09.06.2024 - 14:23
 

BÜYÜKŞEHİRDEN SINAVA GİREN ÖĞRENCİLERE MORAL DESTEĞİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda öğrencileri ve velileri yalnız bırakmadı. Sınav saati öncesinde okulda öğrencileri ve ailelerini karşılayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri çay, su, limonata ve kahve ikramında bulundu.
Tüm yurtta olduğu gibi Manisa’da da Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecanı yaşandı. Üniversite hayalleri için ter döken öğrenciler ve onları heyecanla bekleyen ailelerini Manisa Büyükşehir Belediyesi yalnız bırakmadı. ÖĞRENCİLERE MORAL DESTEĞİ Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, öğrencilere ve ailelerine çay, su, limonata ve kahve ikramında bulunarak moral desteği verdi. Ekipler, okullarda 10 bin kişilik su, 5 bin kişilik limonata, çay ve kahve ikramında bulundu. BÜYÜKŞEHİR ÖĞRENCİLERİN YANINDA Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, geçen hafta da LGS için ter döken öğrenci ve velilerin yanında olarak sınav öncesinde ikramlarda bulunmuştu. Yapılan ikramlar öğrenci ve veliler tarafından memnuniyetle karşılanırken, Manisa Büyükşehir Belediyesi sınava giren tüm öğrencilere başarı dileklerini iletti. Haber Merkezi
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda öğrencileri ve velileri yalnız bırakmadı. Sınav saati öncesinde okulda öğrencileri ve ailelerini karşılayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri çay, su, limonata ve kahve ikramında bulundu.

Tüm yurtta olduğu gibi Manisa’da da Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecanı yaşandı. Üniversite hayalleri için ter döken öğrenciler ve onları heyecanla bekleyen ailelerini Manisa Büyükşehir Belediyesi yalnız bırakmadı.

ÖĞRENCİLERE MORAL DESTEĞİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, öğrencilere ve ailelerine çay, su, limonata ve kahve ikramında bulunarak moral desteği verdi. Ekipler, okullarda 10 bin kişilik su, 5 bin kişilik limonata, çay ve kahve ikramında bulundu.

BÜYÜKŞEHİR ÖĞRENCİLERİN YANINDA

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, geçen hafta da LGS için ter döken öğrenci ve velilerin yanında olarak sınav öncesinde ikramlarda bulunmuştu. Yapılan ikramlar öğrenci ve veliler tarafından memnuniyetle karşılanırken, Manisa Büyükşehir Belediyesi sınava giren tüm öğrencilere başarı dileklerini iletti. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.