ÇEPNİDERE’DE ÇOK AMAÇLI SALON VE SPOR TESİSİ KAPILARINI AÇIYOR

MANİSA GÜNDEMİ 28.09.2023 - 16:00, Güncelleme: 28.09.2023 - 16:00
 

ÇEPNİDERE’DE ÇOK AMAÇLI SALON VE SPOR TESİSİ KAPILARINI AÇIYOR

Turgutlu Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çepnidere Mahallesi Çok Amaçlı Salon ve Şehit Polis Selami Dinç Spor Tesisi projesinin açılış töreni, 29 Eylül Cuma günü saat 17:30’da Çepnidere Mahallesinde gerçekleşecek.
Turgutlu Belediyesi, Çepnidere Mahallesine Çok Amaçlı Salon ve spor tesisi kazandırıyor.  CUMA GÜNÜ AÇILIŞ TÖRENİ DÜZENLENECEK Turgutlu Belediyesinin en hızlı biten projelerinden biri olma özelliği taşıyan Çepnidere Çok Amaçlı Salon ve Şehit Polis Selami Dinç Spor Tesisi Projesi için açılış töreni düzenlenecek. Açılış töreni 29 Eylül Cuma günü saat 17:30’da Çepnidere Mahallesinde gerçekleşecek.  BAŞKAN AKIN, VATANDAŞLARI TÖRENE DAVET Tüm vatandaşları Çepnidere Çok Amaçlı Salon ve Şehit Polis Selami Dinç Spor Tesisi projesinin açılış törenine davet eden Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “En hızlı biten projelerimizden biri olan Çepnidere Çok Amaçlı Salon ve spor tesisi projemizi hizmete açıyoruz. Tüm hemşehrilerimizi 29 Eylül Cuma günü saat 17:30'da Çepnidere Mahallemizde gerçekleştireceğimiz açılış törenimize davet ediyorum” dedi. Haber Merkez    
Turgutlu Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çepnidere Mahallesi Çok Amaçlı Salon ve Şehit Polis Selami Dinç Spor Tesisi projesinin açılış töreni, 29 Eylül Cuma günü saat 17:30’da Çepnidere Mahallesinde gerçekleşecek.

Turgutlu Belediyesi, Çepnidere Mahallesine Çok Amaçlı Salon ve spor tesisi kazandırıyor. 

CUMA GÜNÜ AÇILIŞ TÖRENİ DÜZENLENECEK

Turgutlu Belediyesinin en hızlı biten projelerinden biri olma özelliği taşıyan Çepnidere Çok Amaçlı Salon ve Şehit Polis Selami Dinç Spor Tesisi Projesi için açılış töreni düzenlenecek. Açılış töreni 29 Eylül Cuma günü saat 17:30’da Çepnidere Mahallesinde gerçekleşecek. 

BAŞKAN AKIN, VATANDAŞLARI TÖRENE DAVET

Tüm vatandaşları Çepnidere Çok Amaçlı Salon ve Şehit Polis Selami Dinç Spor Tesisi projesinin açılış törenine davet eden Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “En hızlı biten projelerimizden biri olan Çepnidere Çok Amaçlı Salon ve spor tesisi projemizi hizmete açıyoruz. Tüm hemşehrilerimizi 29 Eylül Cuma günü saat 17:30'da Çepnidere Mahallemizde gerçekleştireceğimiz açılış törenimize davet ediyorum” dedi. Haber Merkez

 

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.