Coğrafi ve Kent Bilgi Sistemi ile İlkadım kontrol altında

ÇEVRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.06.2024 - 17:52, Güncelleme: 12.06.2024 - 17:23
 

Coğrafi ve Kent Bilgi Sistemi ile İlkadım kontrol altında

Coğrafi ve Kent Bilgi Sistemi ile İlkadım kontrol altında
İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, İlkadım Belediyesi Coğrafi ve Kent Bilgi Sistemi sayesinde, işyerleri ve meskenlerin takip edildiğini söyledi.İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, İlkadım Belediyesi Coğrafi ve Kent Bilgi Sistemi hakkında bilgi aldı. Sistem sayesinde işyerleri ve meskenlerin belediye ile ilgili hizmetlerinin takip edildiğini, sistem sayesinde ilçedeki kaçak yapılaşmanın önüne geçildiğini, işyeri ve meskenlerde vergi takibinin kolaylıkla yapıldığını belirten Başkan İhsan Kurnaz, "Ekiplerimiz, ilçemizde düzenli olarak kontrollerini yapıyor. Sistem sayesinde İlkadımımızı sürekli kontrol altında tutuyoruz" dedi."Hemşirelerimizi her anında hep yanındayız"Coğrafi ve Kent Bilgi Sistemi sayesinde, işlerin daha hızlı ve güvenilir bir şekilde yürütüldüğünü belirten Kurnaz, "Belediyemiz tarafından oluşturulan Coğrafi ve Kent Bilgi Sistemimiz, işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı, çevre temizlik ve ilan-reklam vergileri gibi iş ve işlemleri kolaylıkla takip edebiliyoruz. Sistemimiz sayesinde emlak kaydı bulunmayan yerleri de tespit edebiliyoruz. Coğrafi ve Kent Bilgi Sistemimize işlenen veriler sayesinde, ilgili müdürlüklerimiz gerekli işlemleri yapıyor. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları bizim önceliklerimizdendir. Hemşehrilerimizin her anında hep yanlarında olabilmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz" diye konuştu.
Coğrafi ve Kent Bilgi Sistemi ile İlkadım kontrol altında
İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, İlkadım Belediyesi Coğrafi ve Kent Bilgi Sistemi sayesinde, işyerleri ve meskenlerin takip edildiğini söyledi.
İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, İlkadım Belediyesi Coğrafi ve Kent Bilgi Sistemi hakkında bilgi aldı. Sistem sayesinde işyerleri ve meskenlerin belediye ile ilgili hizmetlerinin takip edildiğini, sistem sayesinde ilçedeki kaçak yapılaşmanın önüne geçildiğini, işyeri ve meskenlerde vergi takibinin kolaylıkla yapıldığını belirten Başkan İhsan Kurnaz, "Ekiplerimiz, ilçemizde düzenli olarak kontrollerini yapıyor. Sistem sayesinde İlkadımımızı sürekli kontrol altında tutuyoruz" dedi.

"Hemşirelerimizi her anında hep yanındayız"
Coğrafi ve Kent Bilgi Sistemi sayesinde, işlerin daha hızlı ve güvenilir bir şekilde yürütüldüğünü belirten Kurnaz, "Belediyemiz tarafından oluşturulan Coğrafi ve Kent Bilgi Sistemimiz, işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı, çevre temizlik ve ilan-reklam vergileri gibi iş ve işlemleri kolaylıkla takip edebiliyoruz. Sistemimiz sayesinde emlak kaydı bulunmayan yerleri de tespit edebiliyoruz. Coğrafi ve Kent Bilgi Sistemimize işlenen veriler sayesinde, ilgili müdürlüklerimiz gerekli işlemleri yapıyor. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları bizim önceliklerimizdendir. Hemşehrilerimizin her anında hep yanlarında olabilmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz" diye konuştu.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.