Dumlupınar’da bağımlılıkla mücadele toplantısı

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.07.2024 - 17:41, Güncelleme: 25.07.2024 - 16:35
 

Dumlupınar’da bağımlılıkla mücadele toplantısı

Dumlupınar’da bağımlılıkla mücadele toplantısı
Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde Kaymakam Büşra Güllü Özpınar başkanlığında bağımlılıkla mücadele toplantısı gerçekleştirildi.Bağımlılıkla mücadelede kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu sağlamak, temel stratejileri belirlemek, ilçe eylem planlarını hazırlamak, onaylamak ve uygulanmasını takip etmek ve değerlendirmek üzere oluşturulan Kaymakam Büşra Güllü Özpınar başkanlığındaki “Bağımlılık İle Mücadele” toplantısına, İlçe Jandarma komutanı Celal Yılmaz, İlçe Emniyet Amiri İbrahim Kurt, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Zahide Sultan Çamlı ve ilgili kurum müdürleri katıldı.
Dumlupınar’da bağımlılıkla mücadele toplantısı
Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde Kaymakam Büşra Güllü Özpınar başkanlığında bağımlılıkla mücadele toplantısı gerçekleştirildi.
Bağımlılıkla mücadelede kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu sağlamak, temel stratejileri belirlemek, ilçe eylem planlarını hazırlamak, onaylamak ve uygulanmasını takip etmek ve değerlendirmek üzere oluşturulan Kaymakam Büşra Güllü Özpınar başkanlığındaki “Bağımlılık İle Mücadele” toplantısına, İlçe Jandarma komutanı Celal Yılmaz, İlçe Emniyet Amiri İbrahim Kurt, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Zahide Sultan Çamlı ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Kütahya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.