EFSANE MÜDÜR BOZOĞLU EMEKLİ OLDU

EĞİTİM 18.05.2024 - 14:58, Güncelleme: 18.05.2024 - 14:58
 

EFSANE MÜDÜR BOZOĞLU EMEKLİ OLDU

Manisa’da Hasan Türek Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Bozoğlu 41 yıllık eğitimin ardından emekli oldu. 11 Kasım 1982 yılında Niğde Ulukışla Lisesinde öğretmenliğe başlayan ve son olarak Hasan Türek Anadolu Lisesi’nde müdür olarak görev yapan Eğitimci Ömer Bozoğlu emekliye ayrıldı. Bozoğlu için okulda bir tören düzenlendi.
Törene Manisa Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Levent Çimen, Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkanı Halil Kallat, Türk Eğitim Sen Manisa Şube Başkanı Koray Özgürler, okul müdürleri, öğretmenler katıldı. 41 öğrenci 41 yılın anısına birer adet gül takdim etti. Üzerinde “Efsaneler 17 Mayıs’ta doğar” yazılı pastayı kesti. Öğrenciler Bozoğlu için “HTAL Efsanesi, 41 kere Maşallah, Bu kalp seni unutur mu, Koldereli müdür olmak ayrıcalıktır. Bir beyaz kağıda her şey yazılabilir senin dışında. Efsaneler Mayısta emekli olur. Işıkları kapatın Bozoğlu’m gidiyor, Hatıran yeter” pankartları açtılar. TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ Bozoğlu öğrencileri alkışları arasında okuldan ayrıldı.  Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Levent Çimen, eğitime sağladığı katkılardan dolayı Bozoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti. Emekliye ayrılan Bozoğlu, herkese teşekkür etti. 17 Mayıs 1959’da Saruhanlı´nın Koldere kasabasında dünyaya geldi. İlk öğrenimini kasabada, orta ve lise öğrenimini Saruhanlı Lisesi’nde tamamladı. 1980yılında İzmir - Buca Eğitim Enstitüsü Matematik Bölümünü bitirdi. Daha sonra Anadolu Üniversitesi’nde alanında lisans tamamladı. 11.11.1982 yılında Niğde Ulukışla Lisesinde öğretmenliğe başladı. Bu okulda Müdür Yardımcısı ve Müdür Başyardımcısı olarak görev yaptı. Sırasıyla; Aydın Yenipazar Hamzabali Ortaokulunda Matematik Öğretmeni ve Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 1994 yılında Manisa´ya öğretmen olarak atandı. Aşağı Çobanisa Ahmet Ferit Giritligil Okulunda çok kısa bir çalışma süresinden sonra Manisa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine atandı. Aynı okulda uzun yıllar Müdür Yardımcısı ve Müdür Başyardımcısı olarak çalıştı. 2011 yılında İsmet İnönü Kız Teknik ve Meslek Lisesi’ne Müdür Başyardımcısı olarak atandı. 17.07.2014 tarihine kadar aynı okulda bu görevi yürüttü. 28.11.2014 Tarihinde Manisa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ne Okul Müdürü olarak atandı. 1 Temmuz 2019 tarihinde müdür olarak göreve başladığı Hasan Türek Anadolu Lisesi’nden 17 Mayıs 2024 tarihinde emekli oldu.  Evli ve iki çocuk babasıdır. Haber Merkezi
Manisa’da Hasan Türek Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Bozoğlu 41 yıllık eğitimin ardından emekli oldu. 11 Kasım 1982 yılında Niğde Ulukışla Lisesinde öğretmenliğe başlayan ve son olarak Hasan Türek Anadolu Lisesi’nde müdür olarak görev yapan Eğitimci Ömer Bozoğlu emekliye ayrıldı. Bozoğlu için okulda bir tören düzenlendi.

Törene Manisa Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Levent Çimen, Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkanı Halil Kallat, Türk Eğitim Sen Manisa Şube Başkanı Koray Özgürler, okul müdürleri, öğretmenler katıldı. 41 öğrenci 41 yılın anısına birer adet gül takdim etti. Üzerinde “Efsaneler 17 Mayıs’ta doğar” yazılı pastayı kesti. Öğrenciler Bozoğlu için “HTAL Efsanesi, 41 kere Maşallah, Bu kalp seni unutur mu, Koldereli müdür olmak ayrıcalıktır. Bir beyaz kağıda her şey yazılabilir senin dışında. Efsaneler Mayısta emekli olur. Işıkları kapatın Bozoğlu’m gidiyor, Hatıran yeter” pankartları açtılar.

TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ

Bozoğlu öğrencileri alkışları arasında okuldan ayrıldı.  Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Levent Çimen, eğitime sağladığı katkılardan dolayı Bozoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti. Emekliye ayrılan Bozoğlu, herkese teşekkür etti.

17 Mayıs 1959’da Saruhanlı´nın Koldere kasabasında dünyaya geldi. İlk öğrenimini kasabada, orta ve lise öğrenimini Saruhanlı Lisesi’nde tamamladı. 1980yılında İzmir - Buca Eğitim Enstitüsü Matematik Bölümünü bitirdi. Daha sonra Anadolu Üniversitesi’nde alanında lisans tamamladı. 11.11.1982 yılında Niğde Ulukışla Lisesinde öğretmenliğe başladı. Bu okulda Müdür Yardımcısı ve Müdür Başyardımcısı olarak görev yaptı. Sırasıyla; Aydın Yenipazar Hamzabali Ortaokulunda Matematik Öğretmeni ve Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 1994 yılında Manisa´ya öğretmen olarak atandı. Aşağı Çobanisa Ahmet Ferit Giritligil Okulunda çok kısa bir çalışma süresinden sonra Manisa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine atandı. Aynı okulda uzun yıllar Müdür Yardımcısı ve Müdür Başyardımcısı olarak çalıştı. 2011 yılında İsmet İnönü Kız Teknik ve Meslek Lisesi’ne Müdür Başyardımcısı olarak atandı. 17.07.2014 tarihine kadar aynı okulda bu görevi yürüttü. 28.11.2014 Tarihinde Manisa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ne Okul Müdürü olarak atandı. 1 Temmuz 2019 tarihinde müdür olarak göreve başladığı Hasan Türek Anadolu Lisesi’nden 17 Mayıs 2024 tarihinde emekli oldu.  Evli ve iki çocuk babasıdır.

Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.