ERDİNÇ ŞİRKETLER GRUBU’NUN 50. YILINA 1 KALA

ÖZEL HABER 03.06.2024 - 17:29, Güncelleme: 03.06.2024 - 17:29
 

ERDİNÇ ŞİRKETLER GRUBU’NUN 50. YILINA 1 KALA

Erdinç Şirketler Grubu’nun 49. Kuruluş yıl dönümü Cafe 236 Lounge’da düzenlenen kahvaltı programı ile kutlandı. 2 Haziran 1975 yılında ticaret hayatına başlayan Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, programa katılan herkese teşekkür etti.
Cafe 236 Lounge’da düzenlenen kahvaltı programına ETV-Denge Gazetesi, Ofis-Home Mağazası&Atölye Ekibi, Milangaz-Agora Su ve Cafe 236 Lounge ekipleri katıldı. Erdinç Şirketler Grubu’nun 49. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek çelenk, MFK Mimarlık da çiçek gönderdi. MANİSA’YA İLKLERİ KAZANDIRAN İSİM: ERDİNÇ YUMRAKAYA 49 yıl önce Havuzlu Çarşı’da temellerinin atıldığı, Erdinç Şirketler Grubu'nun kuruluş yıl dönümü Erdinç Yumrukaya ve Halise Yumrukaya’nın katılımıyla kutlandı. Bugüne kadar yüzlerce insanı istihdam eden Yumrukaya, Manisa'nın sosyal ve ticari hayatına ilkleri kazandıran isim oldu. "BÜYÜK BİR AİLEYE SAHİBİM" ETV'den canlı olarak yayınlanan Gazete Manşetleri programına katılan Yumrukaya, "2 Haziran 1975 yılında tek başıma çıktığım bu yolda artık büyük bir aileye sahibim. 49 yıl boyunca Manisalılar bizden daima hizmet gördü. Güvenilir bir firma olduk ve Manisa halkının gönlünde taht kurduk. 49 yılda artık Manisalılar ile bütünleştik.” ifadesinde bulundu. "ÖZEL BİR GÜNÜN İÇİNDEYİZ” 49 yıl önce bu uzun ve zorlu yola nasıl başladığını anlatan Yumrukaya, "Bugün hep birlikte büyük bir gurur ve sevinçle kutladığımız özel bir günün içindeyiz. Erdinç Şirketler Grubu'nun 49. kuruluş yıl dönümünü kutlarken, bu dönemde elde ettiğimiz başarıları, dayanıklılığımızı ve sürekli büyümeye olan bağlılığımızı kutlamak için buradayız." açıklamasında bulundu. "GELECEĞE DÖNÜK HEYECANIMIZ ARTIYOR" Yumrukaya, "Geçen 49 yıl boyunca, Erdinç Şirketler Grubu olarak, yenilikçilik, kalite ve müşteri odaklılık gibi değerlerimize bağlı kalarak büyük bir ilerleme kaydettik. 49 yıldır süregelen başarılarımızı gözden geçirirken, geleceğe dönük heyecanımız da artıyor. Birlikte daha nice başarılara ve yıllara ulaşmak dileğiyle." ifadesinde bulundu. "ŞİRKETİMİZİN 50. YILINA 1 ADIM KALDI" 'Altın Yıl'a 1 sene kaldığını söyleyen Yumrukaya, "49 yıl geçmesine rağmen hırsım ve azmim hiç azalmadı. Bu kadar büyük bir ailenin reisi olmak kolay değil. Artık şirketimizin 50. yılına yani 'Altın Yılı'na 1 adım kaldı. Her geçen yıl ailemize yeni personellerimiz katılıyor. Onların projeleri, fikirleri ile yeni heyecanlara adım atıyoruz. Beni bundan 49 yıl öncesine götürdünüz." dedi. Serdar Fazlı Atalanlılar
Erdinç Şirketler Grubu’nun 49. Kuruluş yıl dönümü Cafe 236 Lounge’da düzenlenen kahvaltı programı ile kutlandı. 2 Haziran 1975 yılında ticaret hayatına başlayan Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, programa katılan herkese teşekkür etti.

Cafe 236 Lounge’da düzenlenen kahvaltı programına ETV-Denge Gazetesi, Ofis-Home Mağazası&Atölye Ekibi, Milangaz-Agora Su ve Cafe 236 Lounge ekipleri katıldı. Erdinç Şirketler Grubu’nun 49. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek çelenk, MFK Mimarlık da çiçek gönderdi.

MANİSA’YA İLKLERİ KAZANDIRAN İSİM: ERDİNÇ YUMRAKAYA

49 yıl önce Havuzlu Çarşı’da temellerinin atıldığı, Erdinç Şirketler Grubu'nun kuruluş yıl dönümü Erdinç Yumrukaya ve Halise Yumrukaya’nın katılımıyla kutlandı. Bugüne kadar yüzlerce insanı istihdam eden Yumrukaya, Manisa'nın sosyal ve ticari hayatına ilkleri kazandıran isim oldu.

"BÜYÜK BİR AİLEYE SAHİBİM"

ETV'den canlı olarak yayınlanan Gazete Manşetleri programına katılan Yumrukaya, "2 Haziran 1975 yılında tek başıma çıktığım bu yolda artık büyük bir aileye sahibim. 49 yıl boyunca Manisalılar bizden daima hizmet gördü. Güvenilir bir firma olduk ve Manisa halkının gönlünde taht kurduk. 49 yılda artık Manisalılar ile bütünleştik.” ifadesinde bulundu.

"ÖZEL BİR GÜNÜN İÇİNDEYİZ”

49 yıl önce bu uzun ve zorlu yola nasıl başladığını anlatan Yumrukaya, "Bugün hep birlikte büyük bir gurur ve sevinçle kutladığımız özel bir günün içindeyiz. Erdinç Şirketler Grubu'nun 49. kuruluş yıl dönümünü kutlarken, bu dönemde elde ettiğimiz başarıları, dayanıklılığımızı ve sürekli büyümeye olan bağlılığımızı kutlamak için buradayız." açıklamasında bulundu.

"GELECEĞE DÖNÜK HEYECANIMIZ ARTIYOR"

Yumrukaya, "Geçen 49 yıl boyunca, Erdinç Şirketler Grubu olarak, yenilikçilik, kalite ve müşteri odaklılık gibi değerlerimize bağlı kalarak büyük bir ilerleme kaydettik. 49 yıldır süregelen başarılarımızı gözden geçirirken, geleceğe dönük heyecanımız da artıyor. Birlikte daha nice başarılara ve yıllara ulaşmak dileğiyle." ifadesinde bulundu.

"ŞİRKETİMİZİN 50. YILINA 1 ADIM KALDI"

'Altın Yıl'a 1 sene kaldığını söyleyen Yumrukaya, "49 yıl geçmesine rağmen hırsım ve azmim hiç azalmadı. Bu kadar büyük bir ailenin reisi olmak kolay değil. Artık şirketimizin 50. yılına yani 'Altın Yılı'na 1 adım kaldı. Her geçen yıl ailemize yeni personellerimiz katılıyor. Onların projeleri, fikirleri ile yeni heyecanlara adım atıyoruz. Beni bundan 49 yıl öncesine götürdünüz." dedi. Serdar Fazlı Atalanlılar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.