ERKAN AKÇAY HASTANEYE KALDIRILDI

ASAYİŞ 26.07.2024 - 12:58, Güncelleme: 26.07.2024 - 13:07
 

ERKAN AKÇAY HASTANEYE KALDIRILDI

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, hastaneye kaldırıldı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde dün yaşanan gerilim sonrası hastaneye giden MHP’li Akçay’ın beyninde bir kist olduğu anlaşıldı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde dün vergi ve sosyal güvenlik alanına ilişkin düzenlemeler içeren teklif görüşmesi sırasında kürsüden konuşma yapan İYİ Parti Bursa Milletvekili Yüksel Selçuk Türkoğlu ile MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay arasında önce tartışma ardından arbede yaşandı. 'BEYNİNDE KİST OLDUĞU ANLAŞILDI' Gazeteci İsmail Saymaz, MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay'ın bugün hastaneye kaldırıldığını duyurdu. Saymaz "Dün MHP'de Erkan Akçay'ın da olduğu bir gerilim yaşandı. Bugün kendisinin tansiyonu yükselmiş ve hastaneye kaldırıldı. Bu durum sonunca beyninde bir kist olduğu anlaşıldı. Hastanede tedavi altına alındı. Şu an bilinci açık" ifadelerini kullandı.Haber Merkezi
MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, hastaneye kaldırıldı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde dün yaşanan gerilim sonrası hastaneye giden MHP’li Akçay’ın beyninde bir kist olduğu anlaşıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde dün vergi ve sosyal güvenlik alanına ilişkin düzenlemeler içeren teklif görüşmesi sırasında kürsüden konuşma yapan İYİ Parti Bursa Milletvekili Yüksel Selçuk Türkoğlu ile MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay arasında önce tartışma ardından arbede yaşandı.

'BEYNİNDE KİST OLDUĞU ANLAŞILDI'

Gazeteci İsmail Saymaz, MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay'ın bugün hastaneye kaldırıldığını duyurdu. Saymaz "Dün MHP'de Erkan Akçay'ın da olduğu bir gerilim yaşandı. Bugün kendisinin tansiyonu yükselmiş ve hastaneye kaldırıldı. Bu durum sonunca beyninde bir kist olduğu anlaşıldı. Hastanede tedavi altına alındı. Şu an bilinci açık" ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.