ESKİ BAKAN RIZA AKÇALI'NIN ACI GÜNÜ

YEREL 24.06.2024 - 20:54, Güncelleme: 24.06.2024 - 21:27
 

ESKİ BAKAN RIZA AKÇALI'NIN ACI GÜNÜ

Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı ve Manisa Eski Milletvekili Rıza Akçalı'nın eşi Fatma Akçalı yaşamını yitirdi.
Manisa eski milletvekili ve Çevre Eski Bakanı Rıza Akçalı'nın eşi Fatma Akçalı vefat etti. Manisa İlim Kültür Vakfı'nın Mütevelli Heyeti üyesi olan Rıza Akçalı'nın acı kaybı, ailesi ve yakın çevresi tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı. AKÇALI YARIN TOPRAĞA VERİLECEK   Akçalı'nın cenazesinin, yarın (25 Haziran Salı) ikindi namazını müteakip Manisa Hatuniye Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.    
Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı ve Manisa Eski Milletvekili Rıza Akçalı'nın eşi Fatma Akçalı yaşamını yitirdi.

Manisa eski milletvekili ve Çevre Eski Bakanı Rıza Akçalı'nın eşi Fatma Akçalı vefat etti. Manisa İlim Kültür Vakfı'nın Mütevelli Heyeti üyesi olan Rıza Akçalı'nın acı kaybı, ailesi ve yakın çevresi tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı.

AKÇALI YARIN TOPRAĞA VERİLECEK
 
Akçalı'nın cenazesinin, yarın (25 Haziran Salı) ikindi namazını müteakip Manisa Hatuniye Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.