FAHRİ AKTAŞ TRAFİK KONTROL NOKTASINI ZİYARET ETTİ

YEREL 01.04.2025 - 12:30, Güncelleme: 01.04.2025 - 14:24
 

FAHRİ AKTAŞ TRAFİK KONTROL NOKTASINI ZİYARET ETTİ

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla ziyaret ettiği trafik kontrol noktasında hem emniyet personelleriyle bir araya geldi hem de yolda olan sürücülerle bayramlaşarak şeker ikramında bulundu.
Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla İzmir-Manisa karayolu Sabuncubeli Trafik Kontrol Noktasını ziyaret etti. Bayram dolayısıyla nöbette olan emniyet personelleriyle bayramlaşan Emniyet Müdürü Aktaş, trafikte olan sürücülerle de bayramlaşmayı ihmal etmedi. Trafik noktasından geçen sürücülerle yakından ilgilenen Aktaş, bir yandan bayram şekeri ikram ederken bir yandan da sağlıklı bir yolculuk geçirmesi amacıyla sürücülere trafik kurallarına uymalarını tembihledi. AKTAŞ'TAN SÜRÜCÜLERE UYARI Emniyet Müdürü Aktaş, bayram dolayısıyla dönüş trafiğinin yoğun olduğunu bu yüzden sürücülerin hız kurallarına uymalarını, emniyet kemerlerini mutlaka takılı olması gerektiğini ve uzun yolculuklarda mola verilmesinin önemli olduğunu vurguladı. (İHA)
Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla ziyaret ettiği trafik kontrol noktasında hem emniyet personelleriyle bir araya geldi hem de yolda olan sürücülerle bayramlaşarak şeker ikramında bulundu.

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla İzmir- Manisa karayolu Sabuncubeli Trafik Kontrol Noktasını ziyaret etti. Bayram dolayısıyla nöbette olan emniyet personelleriyle bayramlaşan Emniyet Müdürü Aktaş, trafikte olan sürücülerle de bayramlaşmayı ihmal etmedi. Trafik noktasından geçen sürücülerle yakından ilgilenen Aktaş, bir yandan bayram şekeri ikram ederken bir yandan da sağlıklı bir yolculuk geçirmesi amacıyla sürücülere trafik kurallarına uymalarını tembihledi.

AKTAŞ'TAN SÜRÜCÜLERE UYARI

Emniyet Müdürü Aktaş, bayram dolayısıyla dönüş trafiğinin yoğun olduğunu bu yüzden sürücülerin hız kurallarına uymalarını, emniyet kemerlerini mutlaka takılı olması gerektiğini ve uzun yolculuklarda mola verilmesinin önemli olduğunu vurguladı. (İHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.