FRED RESMEN FENERBAHÇE'DE

SPOR 13.08.2023 - 17:20, Güncelleme: 13.08.2023 - 17:20
 

FRED RESMEN FENERBAHÇE'DE

Fenerbahçe, Manchester United'ın orta saha oyuncusu Fred ile 4+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
Fenerbahçe, Manchester United'ın Brezilyalı futbolcusu Fred'in transferi için anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Sarı lacivertliler yıldız futbolcu için İngiliz kulübüne 9 milyon 743 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek. 4+1 yıllık sözleşme imzalayan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, Fenerbahçe'de 35 numaralı formayı giyecek.Sarı lacivertli kulüpten KAP'a yapılan açıklama şöyle: "Profesyonel futbolcu Frederico Rodrigues de Paula Santos'un transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Manchester United FC kulübüne toplam transfer bedeli olan 9.743.589,5 Avro 4 sene içerisinde 8 eşit taksitle ödenecektir. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri taraflarca yarı yarıya paylaşılacaktır. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız." Haber Merkezi  
Fenerbahçe, Manchester United'ın orta saha oyuncusu Fred ile 4+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Fenerbahçe, Manchester United'ın Brezilyalı futbolcusu Fred'in transferi için anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Sarı lacivertliler yıldız futbolcu için İngiliz kulübüne 9 milyon 743 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek. 4+1 yıllık sözleşme imzalayan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, Fenerbahçe'de 35 numaralı formayı giyecek.Sarı lacivertli kulüpten KAP'a yapılan açıklama şöyle:
"Profesyonel futbolcu Frederico Rodrigues de Paula Santos'un transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Manchester United FC kulübüne toplam transfer bedeli olan 9.743.589,5 Avro 4 sene içerisinde 8 eşit taksitle ödenecektir. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri taraflarca yarı yarıya paylaşılacaktır.
Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız." Haber Merkezi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.