GALATASARAY'DAN BEŞİKTAŞ'A TRANSFER ÇALIMI

SPOR 15.07.2023 - 13:41, Güncelleme: 15.07.2023 - 13:41
 

GALATASARAY'DAN BEŞİKTAŞ'A TRANSFER ÇALIMI

Türk futbolunda uzun yıllar unutulmayacak bir transfer hikayesi yaşandı. Halil Dervişoğlu, Beşiktaş ile her konuda anlaşmasının ardından Galatasaray'ın devreye girmesiyle kararını değiştirdi ve sarı-kırmızılı ekiple 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Halil Dervişoğlu, Türk futbolunda uzun yıllar unutulmayacak bir transfer hikayesi yazabilir. Beşiktaş ile her konuda anlaşan ve kontratları isteyen Halil Dervişoğlu, Galatasaray'ın devreye girmesinin ardından siyah-beyazlı yöneticilerin telefonlarına çıkmadı. Milli futbolcu, Galatasaray ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak. "BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNİN TELEFONLARINI AÇMADI" Beşiktaş muhabiri Murat Özen konuya ilişkin verdiği bilgide, "Halil Dervişoğlu, Beşiktaş'ı okeyledikten sonra kontratları istemiş. Uçak biletini çözün dedikten sonra Beşiktaş yönetiminin telefonlarını açmadı. Galatasaray'ın devreye girip aldığı konuşuluyor." ifadelerini kullandı. GALATASARAY İLE 4 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK Halil Dervişoğlu'nun karar değiştirdiği ve Galatasaray'ı seçtiği belirtiliyor. Milli futbolcu, daha önce kiralık olarak formasını giydiği sarı-kırmızılılarla 4 yıllık sözleşme imzalayacak.
Türk futbolunda uzun yıllar unutulmayacak bir transfer hikayesi yaşandı. Halil Dervişoğlu, Beşiktaş ile her konuda anlaşmasının ardından Galatasaray'ın devreye girmesiyle kararını değiştirdi ve sarı-kırmızılı ekiple 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Halil Dervişoğlu, Türk futbolunda uzun yıllar unutulmayacak bir transfer hikayesi yazabilir. Beşiktaş ile her konuda anlaşan ve kontratları isteyen Halil Dervişoğlu, Galatasaray'ın devreye girmesinin ardından siyah-beyazlı yöneticilerin telefonlarına çıkmadı. Milli futbolcu, Galatasaray ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

"BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNİN TELEFONLARINI AÇMADI"
Beşiktaş muhabiri Murat Özen konuya ilişkin verdiği bilgide, " Halil Dervişoğlu, Beşiktaş'ı okeyledikten sonra kontratları istemiş. Uçak biletini çözün dedikten sonra Beşiktaş yönetiminin telefonlarını açmadı. Galatasaray'ın devreye girip aldığı konuşuluyor." ifadelerini kullandı.
GALATASARAY İLE 4 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK
Halil Dervişoğlu'nun karar değiştirdiği ve Galatasaray'ı seçtiği belirtiliyor. Milli futbolcu, daha önce kiralık olarak formasını giydiği sarı-kırmızılılarla 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.