GENÇ SANAT'TAN UNUTULMAZ YIL SONU ETKİNLİĞİ

EĞİTİM 11.06.2024 - 13:00, Güncelleme: 11.06.2024 - 15:29
 

GENÇ SANAT'TAN UNUTULMAZ YIL SONU ETKİNLİĞİ

Manisa'da faaliyet gösteren Genç Sanat Akademi verdiği hizmetle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Genç Sanat Akademi hazırladığı yıl sonu etkinliği ile hem katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı hem de kursiyerler performanslarını sergiledi.
Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bulunan Millet Çarşısı Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte önce resim sergisi açıldı, daha sonra da konser düzenlendi. Etkinliğe Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş ve davetliler katıldı. "GENÇLERİMİZİ MÜZİK VE SANATLA BİRLEŞTİRMEYE ÇALIŞTIK" Kürsüye gelerek açıklamalarda bulunan Genç Sanat Müzik&Atölye'nin sahibi Mustafa Genç, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'Sanatsız kalan bir toplumun, hayat damarlarından biri kopmuş demektir' diyerek Türk toplumunun sanata ne kadar değer vermesi gerektiğini özellikle vurgulamıştır. Ulu Önder Atatürk, "Müzik hayatın neşesi, ruhu, sevinci ve her şeyidir" de demiştir. Biz de bu sözlerden yola çıkarak 2020 yılında Genç Sanat Akademi'yi ve Genç Sanat Atölye'yi kurarak gençlerimizi müzik ve sanatla birleştirmeye çalıştık çünkü çocuklarımızı dışarıdaki kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, müzik ve sanatla tanıştırdık." açıklamasında bulundu. "HER ZAMAN SİZLERİN YANINDA OLACAĞIZ" Sanatın ve sanatçının toplum için önemine vurgu yapan Başkan Balaban, "Bu akşam aranızda bir belediye başkanı olarak değil, bir eğitimci olarak bulunuyorum. Mustafa Genç Başkanımız her yönüyle saygın bir insandır. Yunusemre ve Manisa'yı hem sanat hem de müzikle buluşturduğu için kendisine ve ekibine teşekkür ederim. Müzik, sanat ve edebiyat toplumun olmazsa olmaz önemli parçalarıdır. Burada bulunan tüm küçük sanatçılarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Her zaman sizlerin yanında olacağız." ifadesinde bulundu. Hüseyin Güntaç Fömlu
Manisa'da faaliyet gösteren Genç Sanat Akademi verdiği hizmetle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Genç Sanat Akademi hazırladığı yıl sonu etkinliği ile hem katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı hem de kursiyerler performanslarını sergiledi.

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bulunan Millet Çarşısı Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte önce resim sergisi açıldı, daha sonra da konser düzenlendi. Etkinliğe Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş ve davetliler katıldı.

"GENÇLERİMİZİ MÜZİK VE SANATLA BİRLEŞTİRMEYE ÇALIŞTIK"

Kürsüye gelerek açıklamalarda bulunan Genç Sanat Müzik&Atölye'nin sahibi Mustafa Genç, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'Sanatsız kalan bir toplumun, hayat damarlarından biri kopmuş demektir' diyerek Türk toplumunun sanata ne kadar değer vermesi gerektiğini özellikle vurgulamıştır. Ulu Önder Atatürk, "Müzik hayatın neşesi, ruhu, sevinci ve her şeyidir" de demiştir. Biz de bu sözlerden yola çıkarak 2020 yılında Genç Sanat Akademi'yi ve Genç Sanat Atölye'yi kurarak gençlerimizi müzik ve sanatla birleştirmeye çalıştık çünkü çocuklarımızı dışarıdaki kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, müzik ve sanatla tanıştırdık." açıklamasında bulundu.

"HER ZAMAN SİZLERİN YANINDA OLACAĞIZ"

Sanatın ve sanatçının toplum için önemine vurgu yapan Başkan Balaban, "Bu akşam aranızda bir belediye başkanı olarak değil, bir eğitimci olarak bulunuyorum. Mustafa Genç Başkanımız her yönüyle saygın bir insandır. Yunusemre ve Manisa'yı hem sanat hem de müzikle buluşturduğu için kendisine ve ekibine teşekkür ederim. Müzik, sanat ve edebiyat toplumun olmazsa olmaz önemli parçalarıdır. Burada bulunan tüm küçük sanatçılarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Her zaman sizlerin yanında olacağız." ifadesinde bulundu. Hüseyin Güntaç Fömlu

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.