HALİSE YUMRUKAYA’YA SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

ÖZEL HABER 15.05.2024 - 17:38, Güncelleme: 15.05.2024 - 17:41
 

HALİSE YUMRUKAYA’YA SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şubesi, Halise Yumrukaya'nın doğum gününü kutlamak için bir araya geldi. Yunrukaya'nın doğum gününü kutlayan Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı güzel dileklerini de iletti.
Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şubesi, Halise Yumrukaya’ya sürpriz bir doğum günü organize etti. Organize edilen sürpriz doğum günü karşısında mutluluğunu gizleyemeyen Yumrukaya herkese tek tek teşekkür etti. "HALİSE HANIM ÇOK DEĞERLİ BİR İSİM" Kafkaslı, "Halise Hanım bizim için çok değerli bir isim. Konseyimize kattığı enerji ile birlikte bugünlere kadar güzel bir şekilde geldik. Nice uzun ve mutlu yılları olmasını diliyorum. 2 Mayıs tarihi Ahsen (İzci) kızımızın doğum günüydü, 10 Haziran'da Pınar (Özel) kızımızın doğum günü tarihi. İkisinin de doğum günlerini kutluyorum." açıklamasında bulundu. "ÇOK MUTLU OLDUM" Yumrukaya, "Yapılan doğum günü sürpriz nedeniyle çok mutlu oldum. Başta Mübeccel Hanım olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Daha güzel günlerde bir araya gelmeyi temenni ediyorum." ifadesinde bulundu. Serdar Fazlı Atalanlılar
Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şubesi, Halise Yumrukaya'nın doğum gününü kutlamak için bir araya geldi. Yunrukaya'nın doğum gününü kutlayan Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı güzel dileklerini de iletti.

Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şubesi, Halise Yumrukaya’ya sürpriz bir doğum günü organize etti. Organize edilen sürpriz doğum günü karşısında mutluluğunu gizleyemeyen Yumrukaya herkese tek tek teşekkür etti.

"HALİSE HANIM ÇOK DEĞERLİ BİR İSİM"

Kafkaslı, "Halise Hanım bizim için çok değerli bir isim. Konseyimize kattığı enerji ile birlikte bugünlere kadar güzel bir şekilde geldik. Nice uzun ve mutlu yılları olmasını diliyorum. 2 Mayıs tarihi Ahsen (İzci) kızımızın doğum günüydü, 10 Haziran'da Pınar (Özel) kızımızın doğum günü tarihi. İkisinin de doğum günlerini kutluyorum." açıklamasında bulundu.

"ÇOK MUTLU OLDUM"

Yumrukaya, "Yapılan doğum günü sürpriz nedeniyle çok mutlu oldum. Başta Mübeccel Hanım olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Daha güzel günlerde bir araya gelmeyi temenni ediyorum." ifadesinde bulundu. Serdar Fazlı Atalanlılar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.