İREM VE HÜSEYİN EMRE DÜNYAEVİNE GİRDİ

MAGAZİN 04.06.2024 - 10:33, Güncelleme: 04.06.2024 - 10:44
 

İREM VE HÜSEYİN EMRE DÜNYAEVİNE GİRDİ

Manisa’nın tanınmış aileleri Aras ve Taşkıran ailelerinin evlatları İrem ve Hüseyin Emre’nin görkemli düğününe iş, siyaset, hukuk, sağlık ve akademi dünyasının yanı sıra şehrin önde gelen isimleri ve bürokratları katıldı.
Manisa Tarım ve Orman İl Müdürü Metin Öztürk, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı, Yunusemre Başkan Yardımcısı Haydar İzci, MAYEB Genel Müdürü Cahit Kaplan, Bitlisliler Derneği Başkanı Cevdet Çiçek, Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Serdar Mersinli, Merkezefendi Devlet Hastanesi Başhekimi M. Fatih Zeren, AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Şerif Eroğlu katıldı. MUTLU GÜNE 9 KİŞİ TANIKLIK ETTİ İrem ve Hüseyin Emre mutlu gününe 9 kişi tanıklık etti. Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı, AK Parti Grup başkanı işadamı Berk Mersinli, Uzay mühendisi hastane Bilgi İşlem Müdürü Cem Fazıl Yaşar, CBÜ Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zafer Atar, MOSB Yönetim Kurulu Üyesi İşadamı Erdal Haspolat, İşadamı Aslan Yılmaz, Sanayici Ramazan Yıldız, Mimar Ahmet Tayyip Morbel ve Yönetici Furkan Özden, İrem ve Hüseyin Emre çiftinin şahitliklerini üstlendiler. "ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLİYORUM" İrem ve Hüseyin Emre çiftinin evlilik cüzdanını ise Berk Mersinli verdi. Berk Mersinli,  “Aras ailesi ve Taşkıran ailelerinin bireylerine ve düğüne teşrif eden herkese teşekkür ederim. Benim için böylesi bir gecede çiftlere evlilik cüzdanları veriyor olmak mutluluk verici. İrem-Hüseyin kardeşlerime ömür boyu mutluluklar diliyorum. Ömür boyu koruyup saklayacağına inandığım İrem kardeşime teslim ediyorum” dedi. Davetliler düğün boyunca bol bol halay çekti. DÜĞÜN MEKANI ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ Yunusemre Belediyesi Muradiye Sosyal tesisleri Havuz başındaki düğüne katılan davetliler genç çiftlere takıları taktıktan sonra Aras ve Taşkıran ailelerini tebrik ederek düğünden ayrıldılar. Düğüne gelemeyenler ise yolladıkları çiçeklerle havuz başındaki düğünü mekanını adeta çiçek bahçesine çevirdiler. Belgin Koçak
Manisa’nın tanınmış aileleri Aras ve Taşkıran ailelerinin evlatları İrem ve Hüseyin Emre’nin görkemli düğününe iş, siyaset, hukuk, sağlık ve akademi dünyasının yanı sıra şehrin önde gelen isimleri ve bürokratları katıldı.

Manisa Tarım ve Orman İl Müdürü Metin Öztürk, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı, Yunusemre Başkan Yardımcısı Haydar İzci, MAYEB Genel Müdürü Cahit Kaplan, Bitlisliler Derneği Başkanı Cevdet Çiçek, Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Serdar Mersinli, Merkezefendi Devlet Hastanesi Başhekimi M. Fatih Zeren, AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Şerif Eroğlu katıldı.

MUTLU GÜNE 9 KİŞİ TANIKLIK ETTİ

İrem ve Hüseyin Emre mutlu gününe 9 kişi tanıklık etti. Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı, AK Parti Grup başkanı işadamı Berk Mersinli, Uzay mühendisi hastane Bilgi İşlem Müdürü Cem Fazıl Yaşar, CBÜ Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zafer Atar, MOSB Yönetim Kurulu Üyesi İşadamı Erdal Haspolat, İşadamı Aslan Yılmaz, Sanayici Ramazan Yıldız, Mimar Ahmet Tayyip Morbel ve Yönetici Furkan Özden, İrem ve Hüseyin Emre çiftinin şahitliklerini üstlendiler.

"ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLİYORUM"

İrem ve Hüseyin Emre çiftinin evlilik cüzdanını ise Berk Mersinli verdi. Berk Mersinli,  “Aras ailesi ve Taşkıran ailelerinin bireylerine ve düğüne teşrif eden herkese teşekkür ederim. Benim için böylesi bir gecede çiftlere evlilik cüzdanları veriyor olmak mutluluk verici. İrem-Hüseyin kardeşlerime ömür boyu mutluluklar diliyorum. Ömür boyu koruyup saklayacağına inandığım İrem kardeşime teslim ediyorum” dedi. Davetliler düğün boyunca bol bol halay çekti.

DÜĞÜN MEKANI ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ

Yunusemre Belediyesi Muradiye Sosyal tesisleri Havuz başındaki düğüne katılan davetliler genç çiftlere takıları taktıktan sonra Aras ve Taşkıran ailelerini tebrik ederek düğünden ayrıldılar. Düğüne gelemeyenler ise yolladıkları çiçeklerle havuz başındaki düğünü mekanını adeta çiçek bahçesine çevirdiler. Belgin Koçak

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.