İŞKUR'DAN BİR İŞ BİRLİĞİ İMZASI DAHA!

EKONOMİ 15.04.2025 - 12:50, Güncelleme: 15.04.2025 - 12:50
 

İŞKUR'DAN BİR İŞ BİRLİĞİ İMZASI DAHA!

Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR), işgücü piyasasının ihtiyaçlarına yönelik projelerle özel sektöre destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda, Bosch Termoteknik Isıtma ve Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile önemli bir iş birliği gerçekleştirildi.
Manisa İŞKUR ile Bosch Termoteknik arasında imzalanan İşbaşı Eğitim Programı Protokolü ile sanayiye nitelikli iş gücü kazandırılması hedeflendi. 52 KATILIMCI PROGRAMA DAHİL EDİLDİ Protokol kapsamında; boyahane tesis takip işçisi, pres tezgâhı operatörü, metal mamuller montaj işçisi ve boru kıvırma makinesi işçisi mesleklerinde toplam 52 katılımcı programa dahil edilerek eğitimlerine başladı. Bu stratejik iş birliği sayesinde, hem katılımcılar mesleki deneyim kazanacak hem de Bosch Termoteknik’in ihtiyaç duyduğu alanlarda kalifiye personel yetiştirilecek. “HER ALANDA DESTEK SUNMAYA DEVAM EDİYORUZ” Manisa İŞKUR İl Müdürü Günseli Tufan, protokolün önemine değinerek şunları söyledi: “İŞKUR olarak aktif iş gücü programlarımızla üretimden istihdama her alanda destek sunmaya devam ediyoruz. Ülkemizin ekonomik kalkınmasında özel sektörle gerçekleştirdiğimiz bu tür iş birliklerinin önemine inanıyor ve bu adımları artırarak sürdürmeyi hedefliyoruz.” Belgin Koçak
Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR), işgücü piyasasının ihtiyaçlarına yönelik projelerle özel sektöre destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda, Bosch Termoteknik Isıtma ve Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile önemli bir iş birliği gerçekleştirildi.

Manisa İŞKUR ile Bosch Termoteknik arasında imzalanan İşbaşı Eğitim Programı Protokolü ile sanayiye nitelikli iş gücü kazandırılması hedeflendi.

52 KATILIMCI PROGRAMA DAHİL EDİLDİ

Protokol kapsamında; boyahane tesis takip işçisi, pres tezgâhı operatörü, metal mamuller montaj işçisi ve boru kıvırma makinesi işçisi mesleklerinde toplam 52 katılımcı programa dahil edilerek eğitimlerine başladı. Bu stratejik iş birliği sayesinde, hem katılımcılar mesleki deneyim kazanacak hem de Bosch Termoteknik’in ihtiyaç duyduğu alanlarda kalifiye personel yetiştirilecek.

“HER ALANDA DESTEK SUNMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Manisa İŞKUR İl Müdürü Günseli Tufan, protokolün önemine değinerek şunları söyledi: “ İŞKUR olarak aktif iş gücü programlarımızla üretimden istihdama her alanda destek sunmaya devam ediyoruz. Ülkemizin ekonomik kalkınmasında özel sektörle gerçekleştirdiğimiz bu tür iş birliklerinin önemine inanıyor ve bu adımları artırarak sürdürmeyi hedefliyoruz.” Belgin Koçak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.