Kamyonetin üzerine kaya düştü: 1 ölü, 3 yaralı

ASAYİŞ 09.08.2023 - 11:10, Güncelleme: 09.08.2023 - 13:12
 

Kamyonetin üzerine kaya düştü: 1 ölü, 3 yaralı

Manisa’nın Köprübaşı ilesinde seyir halindeki kamyonetin üzerine kaya düştü. Yaşanan olay sonucunda 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.
Köprübaşı-Demirci kara yolu Borlu Mahallesi yakınlarında Hadi Aslan'ın kullandığı 16 N 6766 plakalı kamyonetin üzerine kaya düştü. Kayanın çarpmasıyla yoldan çıkan kamyonet şarampole yuvarlandı.  BİR YOLCU YAŞAMINI YİTRDİ  İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Yapılan incelemede kamyonetteki yolculardan Mehmet Nuri Dağlı hayatını kaybetti. Ağır yaralanan sürücü Hadi Aslan ise diğer yolcular Bülent Aslan ve Halil İbrahim Kaçkan, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. (İHA)
Manisa’nın Köprübaşı ilesinde seyir halindeki kamyonetin üzerine kaya düştü. Yaşanan olay sonucunda 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Köprübaşı-Demirci kara yolu Borlu Mahallesi yakınlarında Hadi Aslan'ın kullandığı 16 N 6766 plakalı kamyonetin üzerine kaya düştü. Kayanın çarpmasıyla yoldan çıkan kamyonet şarampole yuvarlandı. 

BİR YOLCU YAŞAMINI YİTRDİ 

İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Yapılan incelemede kamyonetteki yolculardan Mehmet Nuri Dağlı hayatını kaybetti. Ağır yaralanan sürücü Hadi Aslan ise diğer yolcular Bülent Aslan ve Halil İbrahim Kaçkan, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. (İHA)

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.