KAN BAĞIŞINA YOĞUN İLGİ

MANİSA GÜNDEMİ 14.05.2024 - 15:57, Güncelleme: 14.05.2024 - 15:57
 

KAN BAĞIŞINA YOĞUN İLGİ

AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak “Kızılay Sana Kanım Feda” sloganıyla kan bağışı kampanyası hayata geçirildi.
AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı ve Türk Kızılay iş birliği ile kan bağış oranlarının azalmasına bağlı olarak önemli bir kampanyaya imza atıldı. KAMPANYALAR VE BAĞIŞLAR SÜRECEK Kan bağışının önemi konusunda farkındalığın ve kan bağış oranlarının arttırılmasını sağlamak amacıyla hayata geçirilen kampanya kapsamında, AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı ve Yerel Teşkilatı ülke genelinde kan bağışlamaya devam ediyor. Kampanyalar ve destek amaçlı kan bağışları çeşitli aralıklar ile devam edecek. Musa Akar
AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak “Kızılay Sana Kanım Feda” sloganıyla kan bağışı kampanyası hayata geçirildi.

AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı ve Türk Kızılay iş birliği ile kan bağış oranlarının azalmasına bağlı olarak önemli bir kampanyaya imza atıldı.

KAMPANYALAR VE BAĞIŞLAR SÜRECEK

Kan bağışının önemi konusunda farkındalığın ve kan bağış oranlarının arttırılmasını sağlamak amacıyla hayata geçirilen kampanya kapsamında, AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı ve Yerel Teşkilatı ülke genelinde kan bağışlamaya devam ediyor. Kampanyalar ve destek amaçlı kan bağışları çeşitli aralıklar ile devam edecek. Musa Akar

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.