KAYMAKAM KAPANKAYA’DAN ETV’YE TURGUTLU AÇIKLAMASI

ÖZEL HABER 04.07.2024 - 17:12, Güncelleme: 04.07.2024 - 17:15
 

KAYMAKAM KAPANKAYA’DAN ETV’YE TURGUTLU AÇIKLAMASI

Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, İlçe Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon toplantısı öncesi ETV mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. Turgutlu’nun dinamik, göç alan ve büyüyen bir ilçe olduğunu ifade eden Kaymakam Kapankaya, “Toplantımızda yaşanan sorunları ve çözüm yollarını tartışacağız. Amacımız daha güvenli ve huzurlu bir Turgutlu oluşturmak” dedi.
ETV Program ve Reklam Müdürü Belgin Koçak ve ETV Halkla İlişkiler ve Personel Müdürü Yasemin Kurtaç, Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya'yı makamında ziyaret etti. ETV mikrofonlarına Turgutlu hakkında bilgi veren Kaymakam Kapankaya ilçede yaşanan sorunları vatandaşlar ile birlikte çözmek için tek vücut olduklarını dile getirdi. "AMACIMIZ HUZURLU BİR TURGUTLU OLUŞTURMAK" Güvenlik koordinasyonu toplantısı öncesi açıklamalarda bulunan Kaymakam Kapankaya, "Turgutlu'daki çalışmalarımız yolunda ve herhangi bir sıkıntı ile karşı karşıya kalmadık. Güvenlik koordinasyon toplantılarımızı muhtat tarihlerde yapıyoruz. Bu toplantıları muhtarlar, sivil toplum örgütleri, tüm kamu kurum ve kuruluşları da katılıyor. Turgutlu dinamik, sürekli göç alan ve büyüyen güzel bir ilçemiz. Büyüme ile ilgili olarak ilçemizde bazı asayiş sorunları da ortaya çıkabiliyor. Bu sorunların çözülmesi için ilçemizdeki tüm paydaşlarla yapacağımız toplantıda bir arada olacağız. Toplantımızda yaşanan sorunları ve çözüm yollarını tartışacağız. Amacımız daha güvenli ve huzurlu bir Turgutlu oluşturmak." dedi. "SORUNLARI BİRLİKTE AŞACAĞIZ" Kaymakam Kapankaya, "Hızlı bir şekilde artan nüfus nedeniyle trafik ve otopark sorunu Turgutlu'da ortaya çıktı. Bu sorunları çözmek için yerel yönetimler, vatandaşlar ve şoför odaları dernekleriyle konuşuyoruz. En doğru ve uygun çözüm yolunu bularak, vatandaşlarımızın sorununa çare olmaya çalışacağız. Turgutlu'muz için birlikte bu sorunları aşacağız." ifadesinde bulundu. Belgin Koçak
Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, İlçe Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon toplantısı öncesi ETV mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. Turgutlu’nun dinamik, göç alan ve büyüyen bir ilçe olduğunu ifade eden Kaymakam Kapankaya, “Toplantımızda yaşanan sorunları ve çözüm yollarını tartışacağız. Amacımız daha güvenli ve huzurlu bir Turgutlu oluşturmak” dedi.

ETV Program ve Reklam Müdürü Belgin Koçak ve ETV Halkla İlişkiler ve Personel Müdürü Yasemin Kurtaç, Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya'yı makamında ziyaret etti. ETV mikrofonlarına Turgutlu hakkında bilgi veren Kaymakam Kapankaya ilçede yaşanan sorunları vatandaşlar ile birlikte çözmek için tek vücut olduklarını dile getirdi.

"AMACIMIZ HUZURLU BİR TURGUTLU OLUŞTURMAK"

Güvenlik koordinasyonu toplantısı öncesi açıklamalarda bulunan Kaymakam Kapankaya, "Turgutlu'daki çalışmalarımız yolunda ve herhangi bir sıkıntı ile karşı karşıya kalmadık. Güvenlik koordinasyon toplantılarımızı muhtat tarihlerde yapıyoruz. Bu toplantıları muhtarlar, sivil toplum örgütleri, tüm kamu kurum ve kuruluşları da katılıyor. Turgutlu dinamik, sürekli göç alan ve büyüyen güzel bir ilçemiz. Büyüme ile ilgili olarak ilçemizde bazı asayiş sorunları da ortaya çıkabiliyor. Bu sorunların çözülmesi için ilçemizdeki tüm paydaşlarla yapacağımız toplantıda bir arada olacağız. Toplantımızda yaşanan sorunları ve çözüm yollarını tartışacağız. Amacımız daha güvenli ve huzurlu bir Turgutlu oluşturmak." dedi.

"SORUNLARI BİRLİKTE AŞACAĞIZ"

Kaymakam Kapankaya, "Hızlı bir şekilde artan nüfus nedeniyle trafik ve otopark sorunu Turgutlu'da ortaya çıktı. Bu sorunları çözmek için yerel yönetimler, vatandaşlar ve şoför odaları dernekleriyle konuşuyoruz. En doğru ve uygun çözüm yolunu bularak, vatandaşlarımızın sorununa çare olmaya çalışacağız. Turgutlu'muz için birlikte bu sorunları aşacağız." ifadesinde bulundu. Belgin Koçak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.