KAYMAKAM KARA, GÜVENLİK GÜÇLERİYLE BAYRAMLAŞTI

SARUHANLI- SELENDİ- SOMA 16.06.2024 - 12:00, Güncelleme: 16.06.2024 - 15:04
 

KAYMAKAM KARA, GÜVENLİK GÜÇLERİYLE BAYRAMLAŞTI

Selendi Kaymakamı Mustafa İlker Kara, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçede görev yapan güvenlik güçleriyle bayramlaştı.
Kaymakam Kara, Bayram namazının ardından Emniyet Amirliği’ne giderek İlçe Emniyet Amiri Emre Gevanci başta olmak üzere görev yapan personel ile bayramlaştı. Ardından İlçe Jandarma komutanlığına geçen Kaymakam Kara burada İlçe Jandarma komutanı Muhammed Tok ve Jandarma personeli ile bayramlaştı. KAYMAKAM KARA’DAN TEŞEKKÜR Kaymakam Mustafa İlker Kara, "Vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlayıp kamu düzenini korumak için gece gündüz görev yapan emniyet mensupları ile bayramlaştık hepsine teşekkür ediyorum." dedi. (İHA)                                        
Selendi Kaymakamı Mustafa İlker Kara, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçede görev yapan güvenlik güçleriyle bayramlaştı.

Kaymakam Kara, Bayram namazının ardından Emniyet Amirliği’ne giderek İlçe Emniyet Amiri Emre Gevanci başta olmak üzere görev yapan personel ile bayramlaştı. Ardından İlçe Jandarma komutanlığına geçen Kaymakam Kara burada İlçe Jandarma komutanı Muhammed Tok ve Jandarma personeli ile bayramlaştı.

KAYMAKAM KARA’DAN TEŞEKKÜR

Kaymakam Mustafa İlker Kara, "Vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlayıp kamu düzenini korumak için gece gündüz görev yapan emniyet mensupları ile bayramlaştık hepsine teşekkür ediyorum." dedi. (İHA)                                        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.