KIRKAĞAÇ İYİ PARTİ’DE KAN DEĞİŞİMİ

SİYASET 04.12.2023 - 11:55, Güncelleme: 04.12.2023 - 11:55
 

KIRKAĞAÇ İYİ PARTİ’DE KAN DEĞİŞİMİ

İYİ Parti Kırkağaç İlçe Başkanı Levent Komşu'nun aday adaylığı için istifa etmesinin ardından boşalan ilçe başkanlığı görevine Ümit Saçu getirildi.
Kırkağaç İYİ Parti İlçe Başkanı Levent Komşu 5 yıldır yürüttüğü İYİ Parti İlçe Başkanlığı görevini aday adaylığı sebebiyle Ümit Saçu’ya devretti. “PARTİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN” Açıklamalarda bulunan Komşu, “Aday adaylığım nedeniyle görevimden istifa ettim. Yeni İlçe Başkanımız yönetim kurulumuzun isteğiyle Ümit Saçu oldu. Partimiz için hayırlı olsun” dedi. “HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN”  Bu önemli görev nedeniyle yönetim kuruluna teşekkür eden yeni Başkan Ümit Saçu ise, “İYİ Parti Kırkağaç İlçe Başkanı olarak Kırkağaç’ımıza güzel hizmetler yapmak için elimden gelenin fazlasını yapmaya hazırım. Hakkımızda hayırlısı olsun” diye konuştu. Saçu, 2017 yılından beri de İYİ Parti Yönetim Kurulunda sekreter olarak görev yapmaktaydı. (İHA)
İYİ Parti Kırkağaç İlçe Başkanı Levent Komşu'nun aday adaylığı için istifa etmesinin ardından boşalan ilçe başkanlığı görevine Ümit Saçu getirildi.

Kırkağaç İYİ Parti İlçe Başkanı Levent Komşu 5 yıldır yürüttüğü İYİ Parti İlçe Başkanlığı görevini aday adaylığı sebebiyle Ümit Saçu’ya devretti.

“PARTİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN”

Açıklamalarda bulunan Komşu, “Aday adaylığım nedeniyle görevimden istifa ettim. Yeni İlçe Başkanımız yönetim kurulumuzun isteğiyle Ümit Saçu oldu. Partimiz için hayırlı olsun” dedi.

“HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN” 

Bu önemli görev nedeniyle yönetim kuruluna teşekkür eden yeni Başkan Ümit Saçu ise, “İYİ Parti Kırkağaç İlçe Başkanı olarak Kırkağaç’ımıza güzel hizmetler yapmak için elimden gelenin fazlasını yapmaya hazırım. Hakkımızda hayırlısı olsun” diye konuştu. Saçu, 2017 yılından beri de İYİ Parti Yönetim Kurulunda sekreter olarak görev yapmaktaydı. (İHA)

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.