MANİSA BBSK'DAN MANİSA FK’YA DESTEK ZİYARETİ

SPOR 18.08.2023 - 14:54, Güncelleme: 18.08.2023 - 14:54
 

MANİSA BBSK'DAN MANİSA FK’YA DESTEK ZİYARETİ

Manisa BBSK Başkanı Bora Çaylan ve yönetim kurulu antrenman öncesi Manisa FK’yı ziyaret etti. Oyunculara baklava ikram eden Manisa BBSK, Takıma yeni sezonda başarılar diledi.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Bora Çaylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Engin Altun, Orhan Haşim Elmalı, Onur Örenay ve Mustafa Pekçetin antrenmanı ziyaret etti. Ziyarette Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan, Başkanvekili Engin Anlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Hasacar, Erdem Özkan, Tanju Balatlı, Ali Arslan, Seyit Ali Özmen ve İdari Direktörü Nderim Nexhipi de yer aldı. Başkan Bora Çaylan ve yönetimi oyunculara çiçek takdim ederek baklava ikramında bulundu ve yeni sezonda başarılar diledi. BAŞKAN AKTAN’DAN TEŞEKKÜR Ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan, Başkan Bora Çaylan ve yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür etti. Haber Merkezi
Manisa BBSK Başkanı Bora Çaylan ve yönetim kurulu antrenman öncesi Manisa FK’yı ziyaret etti. Oyunculara baklava ikram eden Manisa BBSK, Takıma yeni sezonda başarılar diledi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Bora Çaylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Engin Altun, Orhan Haşim Elmalı, Onur Örenay ve Mustafa Pekçetin antrenmanı ziyaret etti. Ziyarette Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan, Başkanvekili Engin Anlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Hasacar, Erdem Özkan, Tanju Balatlı, Ali Arslan, Seyit Ali Özmen ve İdari Direktörü Nderim Nexhipi de yer aldı. Başkan Bora Çaylan ve yönetimi oyunculara çiçek takdim ederek baklava ikramında bulundu ve yeni sezonda başarılar diledi.

BAŞKAN AKTAN’DAN TEŞEKKÜR

Ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan, Başkan Bora Çaylan ve yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür etti. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.