MANİSA FK İÇİN HAYATİ MAÇ

SPOR 04.04.2025 - 13:43, Güncelleme: 04.04.2025 - 13:43
 

MANİSA FK İÇİN HAYATİ MAÇ

Manisa Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig’in 32. hafta mücadelesinde sahasında Takım, E. G. İ. Ankara Keçirengücü'nü ağırlayacak.
Manisa Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig’in 32. hafta mücadelesinde 5 Nisan Cumartesi günü saat 13.30’da Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda Emre Gökdemir İnşaat Ankara Keçirengücü’nü konuk edecek. Siyah-beyazlılar, E. G. İ. Ankara Keçirengücü maçında taraftarların ve futbolseverlerin desteğini bekliyor. KARŞILAŞMAYI ERDEM MERTOĞLU YÖNETECEK Manisa Futbol Kulübü ile E. G. İ. Ankara Keçirengücü arasında oynanacak mücadeleyi hakem Erdem Mertoğlu yönetecek. Karşılaşmada Mertoğlu’nun yardımcılıklarını Ömer Lütfü Aydın ve Azem Zorlu yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tolga Akbaba. BİLET SATIŞI DEVAM EDİYOR Öte yandan E. G. İ. Ankara Keçirengücü maçının bilet satışları devam ediyor. Mücadeleyi tribünden takip etmek isteyen taraftarlar, www.passo.com.tr ve Passo mobil uygulaması ile biletlerini kolaylıkla temin edebilecek. KADIN VE 18 YAŞ ALTI TARAFTARLARA ÜCRETSİZ Manisa FK’dan yapılan açıklamada “Kadın ve 18 yaş altı tüm taraftarlarımız, iç saha maçlarımızı ücretsiz izleyebilecek. Maçlarımızı tribünden takip etmek isteyen kadın ve 18 yaş altı taraftarlarımızın Passolig kartı sahibi olması zorunludur. Passolig kartı olmayan kadın ve 18 yaş altı taraftarlarımızın Passolig kartı alması, kart sahibi olan taraftarlarımızın ise Passolig kartlarının vizelerini yenilemesi önemle rica olunur. Kadın ve 18 yaş altı tüm taraftarlarımız, ücretsiz biletlerini maç günü Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda bulunan Passolig gişelerinden tanımlayabilirler.” dendi. Karşılaşmanın bilet fiyatları ise şöyle; Kapalı Alt Tribün: 30 TL.   Misafir Tribünü: 39 TL. (haber merkezi)
Manisa Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig’in 32. hafta mücadelesinde sahasında Takım, E. G. İ. Ankara Keçirengücü'nü ağırlayacak.

Manisa Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig’in 32. hafta mücadelesinde 5 Nisan Cumartesi günü saat 13.30’da Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda Emre Gökdemir İnşaat Ankara Keçirengücü’nü konuk edecek. Siyah-beyazlılar, E. G. İ. Ankara Keçirengücü maçında taraftarların ve futbolseverlerin desteğini bekliyor.

KARŞILAŞMAYI ERDEM MERTOĞLU YÖNETECEK

Manisa Futbol Kulübü ile E. G. İ. Ankara Keçirengücü arasında oynanacak mücadeleyi hakem Erdem Mertoğlu yönetecek. Karşılaşmada Mertoğlu’nun yardımcılıklarını Ömer Lütfü Aydın ve Azem Zorlu yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tolga Akbaba.

BİLET SATIŞI DEVAM EDİYOR

Öte yandan E. G. İ. Ankara Keçirengücü maçının bilet satışları devam ediyor. Mücadeleyi tribünden takip etmek isteyen taraftarlar, www.passo.com.tr ve Passo mobil uygulaması ile biletlerini kolaylıkla temin edebilecek.

KADIN VE 18 YAŞ ALTI TARAFTARLARA ÜCRETSİZ

Manisa FK’dan yapılan açıklamada “Kadın ve 18 yaş altı tüm taraftarlarımız, iç saha maçlarımızı ücretsiz izleyebilecek. Maçlarımızı tribünden takip etmek isteyen kadın ve 18 yaş altı taraftarlarımızın Passolig kartı sahibi olması zorunludur. Passolig kartı olmayan kadın ve 18 yaş altı taraftarlarımızın Passolig kartı alması, kart sahibi olan taraftarlarımızın ise Passolig kartlarının vizelerini yenilemesi önemle rica olunur. Kadın ve 18 yaş altı tüm taraftarlarımız, ücretsiz biletlerini maç günü Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda bulunan Passolig gişelerinden tanımlayabilirler.” dendi.

Karşılaşmanın bilet fiyatları ise şöyle;

Kapalı Alt Tribün: 30 TL.  

Misafir Tribünü: 39 TL. (haber merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.