MANİSA SİYASETİNİ BULUŞTURAN DÜĞÜN

MAGAZİN 23.06.2024 - 14:00, Güncelleme: 23.06.2024 - 15:18
 

MANİSA SİYASETİNİ BULUŞTURAN DÜĞÜN

2004-2019 tarihleri arasında Akhisar Belediye Başkanı olarak görev yapan AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı'nın oğlu Mustafa ile Akcin ailesinin kızı Ceren'in muhteşem düğününde nikahı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek kıyarken, genç çiftlerin nikah şahitliklerini ise 17 kişi yaptı.
İstanbul yolu üzerinde bulunan Ramiz Park Düğün Bahçesindeki Ceren-Mustafa Mert Hızlı çiftinin düğün-nikah törenine siyaset-bürokrat ve iş dünyası ile seçkin davetli topluluğu katılım sağladı. Zülfiye–Mehmet Emin Akcin çifti ve Nergiz-Salih Hızlı çifti evlatları Ceren-Mustafa Mert Hızlı’nın mutlu gününe katılanlarla tek tek yakından ilgilendi. 17 KİŞİLİK ŞAHİTLİK Görkemli nikah törenin gerçekleştiği Ramiz Park Düğün Bahçesine seçkin davetli topluluğun tempolu alkışları arasında giren Ceren-Mustafa Mert Hızlı çiftinin nikahını Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek kıydı. Ceren-Mustafa Mert Hızlı çiftinin nikahının şahitliklerini üstlenen 17 kişinin arasında Manisa Valisi Enver Ünlü, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, Tamer Akkal ve Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul yer aldı. BAŞKAN HIZLI’DAN TEŞEKKÜR Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Başkan yardımcısı Ali Kuyumcu ve Cumhur İttifakı'nın tüm üyelerinin katıldığı nikahta Ceren-Mustafa Mert Hızlı çiftini Akhisar’ın seçkin aile bireyleri yalnız bırakmadı. Adalet Bakanlığı bünyesinde görevini yürüten Ceren ile İnşaat Mühendisi Mustafa Mert Hızlı gece süresince biran olsun yerlerinde oturmadı. Baba Salih Hızlı da düğüne katılan ve şehir dışında olmaları nedeniyle çiçek yollayanlara teşekkürlerini ifade etti. Haber Merkezi
2004-2019 tarihleri arasında Akhisar Belediye Başkanı olarak görev yapan AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı'nın oğlu Mustafa ile Akcin ailesinin kızı Ceren'in muhteşem düğününde nikahı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek kıyarken, genç çiftlerin nikah şahitliklerini ise 17 kişi yaptı.

İstanbul yolu üzerinde bulunan Ramiz Park Düğün Bahçesindeki Ceren-Mustafa Mert Hızlı çiftinin düğün-nikah törenine siyaset-bürokrat ve iş dünyası ile seçkin davetli topluluğu katılım sağladı. Zülfiye–Mehmet Emin Akcin çifti ve Nergiz-Salih Hızlı çifti evlatları Ceren-Mustafa Mert Hızlı’nın mutlu gününe katılanlarla tek tek yakından ilgilendi.

17 KİŞİLİK ŞAHİTLİK

Görkemli nikah törenin gerçekleştiği Ramiz Park Düğün Bahçesine seçkin davetli topluluğun tempolu alkışları arasında giren Ceren-Mustafa Mert Hızlı çiftinin nikahını Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek kıydı. Ceren-Mustafa Mert Hızlı çiftinin nikahının şahitliklerini üstlenen 17 kişinin arasında Manisa Valisi Enver Ünlü, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, Tamer Akkal ve Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul yer aldı.

BAŞKAN HIZLI’DAN TEŞEKKÜR

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Başkan yardımcısı Ali Kuyumcu ve Cumhur İttifakı'nın tüm üyelerinin katıldığı nikahta Ceren-Mustafa Mert Hızlı çiftini Akhisar’ın seçkin aile bireyleri yalnız bırakmadı. Adalet Bakanlığı bünyesinde görevini yürüten Ceren ile İnşaat Mühendisi Mustafa Mert Hızlı gece süresince biran olsun yerlerinde oturmadı. Baba Salih Hızlı da düğüne katılan ve şehir dışında olmaları nedeniyle çiçek yollayanlara teşekkürlerini ifade etti. Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.